Kin 47* Kék Galaktikus Kéz* 12.11.

quote-open-mind-1Ahogy ahhoz már hozzá szokhattunk, a Galaktikus tónussal mindig visszajelzést kapunk az előző hullám témájáról, az adott hullám fényében. Eldől, hogy mindaz, amit eddig tettünk, és azok a döntések, amelyeket meghoztunk, elegendőek voltak-e ahhoz, hogy a Mindenség tovább lendítsen minket utunkon. Így tehát a mai nap egyfajta megmérettetés, hogy is állunk az önkifejezésünkkel, önbecsülésünkkel.

A Kéz minősége ma a halogatást és az összpontosítást hozza el. Ma belépnek azon témák életünkben, melyek elengedésével, még adósok maradtunk Önmagunknak. Figyeljük meg, hogy Életünk vagy Személyiségünk mely részeit érezzük „nehézkesebbnek”. Esetleg mely részek azok, ahol az utóbbi időben semmilyen fejlődést nem mutattunk. Ha találunk ilyet, ne keseredjünk el, tekintsünk rá úgy mint lehetőségre és ne mint kudarcélményre. Használjuk a mai nap vezető erejét a Majom minőségét és fogjuk fel humorosan. Nem csupán azért, mert a nevetés a legjobb gyógymód, hanem azért is mert ha egy kicsit lazítunk a gyeplőn akár egy új nézőpontot is felfedezhetünk, mely mindeddig rejtve volt előttünk. Ugyanis ha egy problémához mindig ugyanúgy állunk hozzá, az csakis ugyanazt a végeredményt tudja nyújtani… Ezek a felismerések, visszajelzések azok, melyek előre visznek! Ahogy elengedjük a régmúlt terheit, máris fellélegezhetünk, és befogadhatjuk a Mindenség támogató energiáit.

A mai nap energiáit támogathatjuk azzal, ha használjuk kezünket és mondjuk alkotunk valamit. Szelektáljunk mind érzelmileg, mind fizikailag és mondjunk búcsút azon dolgoknak, gondolatoknak, melyek már idejét múltak, vagy csupán túlontúl lekötik energiáinkat. Teremtsünk helyet az újnak, hogy kimozdíthasson az esetleges holtpontból.

Az Év karkötőjének mintájára, most megrendelheted Saját, személyre szabott, Maja karkötődet!

Sárga Kristályos Harcos
Sárga Kristályos Harcos

Üdvözöllek az Új Tzolkin-ban!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon! Kérj komplex személyes elemzést.

 

Mantra:
Harmonizálok a tudás érdekében,
Formálva a gyógyítást.
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A teljesség galaktikus tónusával.
Engem a mágia ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.