Kin 34* Fehér Galaktikus Varázsló* 11.28.

higher%20selfA Galaktikus tónusú Varázsló ma elhozza azt a megvalósítási erőt, mely egyfajta átütőerő, és arra hivatott, hogy tovább vigyen minket az úton, amelyen elindultunk. A Varázslóval ma visszatérnek az előző hullám tanításai, témái, mintegy felmérve, hogy eddigi tetteink elegendőek voltak-e ahhoz, hogy a Mindenség ma tovább lendíthessen célkitűzéseink felé. Ha kevésnek bizonyul, lehetőséget kapunk a további gyarapodásra, ha viszont elértük azt a szintet, ahol a Mindenség össze tud velünk kapcsolódni, megtapasztalhatjuk a sikert és a könnyed tovább haladást.

A Varázsló mindenekelőtt a személyi erőnkre és a felelősségvállalásra hívja fel figyelmünket. Arra, hogy nem elég birtokolni a tudást és képességeket, de mindezt egy nagyobb ügy érdekébe kell állítani, hisz ami a Mindenség érdekét is szolgálja, az nagyobb támogatást kap, így mi magunk is fejlődünk általa. Figyelmeztet ugyanakkor, hogy a bennünk rejlő erőt ne a kis egó irányította „hatalmaskodásra,” manipulálásra, használjuk, mert ez könnyen visszájára fordulhat!
Váljunk nyitottá és elfogadóvá, egyesítsük szívünk és elménk útját. A nyitott, bizalommal teli szív, az észlelés kifinomult eszköze, így könnyen ráhangolódhatunk belső Mágusunk hívó szavára. Minden befektetett erő és önzetlen cselekedet amit nem egyéni akarat vezérel többszörösen megtérül. Tetteinket ne az elismerés utáni vágy, vagy a hatalomvágy vezérelje, hanem a nagyobb Egységben való hit és a segítő szándék. Ne mástól várjunk elismerő szavakat, hanem mi magunk tekintsünk Önmagunkra elismerően!

Üdvözöllek az Új Tzolkin-ban!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon! Kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Harmonizálok, hogy varázsoljak
Formálva a fogékonyságot
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra: 
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.”
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!

Megerősítés: 
Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.