Kin 35* Kék Szoláris Sas* 11.29.

how-to-follow-your-inner-guidance2-810x592A Sas ma elhozza számunkra a Víziók erejét. Megmutatja, hogy milyen lehet a jövőnk, ha felszabadítjuk magunkat a régmúlt terheitől, sérüléseitől és a régi, berozsdásodott szokásoktól. A Szoláris tónus pedig elindítja a hullámvarázs megvalósítási fázisát, hogy tegyünk is ezért a látomásért.

Tudatosítsuk, hogy mi a helyes döntés, mi az, ami a leginkább szolgálja a fejlődésünket és ma lépjük is meg. Igen, a változás és a lemondás a régi „biztosnak” hit dolgokról lehet fájdalmas is, de gondoljunk erre úgy, mint egy szálka kihúzására. Ha bent hagyjuk, az egy idő után feszíteni és még jobban fájni fog. Egyszerűbb és kevésbé fájdalmasabb, ha mi magunk piszkáljuk ki, mintsem hogy bent hagyva, esetleg begyulladjon, és nagyobb kárt okozzon.
A Változás megállíthatatlan (szerencsére!) és most különösen fontos, hogy ezt a döntést mi magunk hozzuk meg, és ne várjuk meg amíg „rákényszerítenek”. Használjuk ki a Sas energiáit, mely egy mélyebb önismeretre szólít fel. Hátán szárnyalva, egészen más kép tárulhat elénk, megláthatjuk a nagyobb rendező elvet, és tetteinket még inkább, célirányosan vezethetjük. Vizsgáljuk meg, mit szükséges magunkban átalakítanunk, elengednünk ahhoz, hogy elérjük ezeket a célokat.

A Sas segít, hogy újra döntsünk az utunk mellett, amelyen haladni szeretnénk. Tartsuk észben, hogy a Mindenség támogatásáért, előbb mi magunknak kell megtennünk az első lépéseket, ehhez pedig nagy lendületet adhat az, ha a szemünk előtt lebeg az elérendő cél.

Üdvözöllek az Új Tzolkin-ban!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon! Kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Lüktetek, hogy teremtsek
Megvalósítva az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
A szándék szoláris tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés: 
“Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.