Kin 33* Vörös Rezonáns Égenjáró* 11.27.

7474ef4299e58e03718b033dcabb0a90Elérkeztünk a Kéz hullámunk feléhez, eljött hát az idő, egy kis visszatekintésre és töltekezésre. Rezonáns tónus, ma arra kér, hogy vizsgáljuk felül hitrendszerünket, hogy mi az, aminek életünkben hitelt és energiát adunk. Az Égenjáró ma felfedezésre hív, arra, hogy nyissunk a változás, az ismeretlen felé, hogy megismerhessük ajándékait. Engedjük, hogy a kíváncsisága vezessen bennünket, hogy megláthassuk mi vár ránk, ha elengedjük a régi batyukat, érzelmeket és ragaszkodásokat, melyet a Kéz hullámvarázs jelölt ki számunkra.

Az Égenjáró mint mindig, most is elhozza a felfedezések izgalmát, ám ez ma egy belső felismerés, utazás lesz. Felismerhetjük, hogy milyen új utakat, lehetőségeket járhatnánk be, ha elengednénk és begyógyítanánk régmúlt sérüléseinket. A Vörös Rezonáns Égenjáró, ma megteremti azt a biztonságos teret, ahol mindezt megtehetjük. Kapcsolódjunk ma össze belső erőközpontunkkal, hogy feltöltekezhessünk erejéből, bátorságából, hogy el merjük engedni a biztosnak tűnő korlátjainkat és elinduljunk végre saját utunkon! Legyen hitünk önmagunkban, a jövőnkben! Higgyük el, hogy csodák várnak ránk a komfort zónánkon kívül! Ne féljünk a kudarctól, mert az is csak egy újabb lépcső a fejlődésünkben. Nem történhet „rossz” velünk, ha meglátjuk mindenben a tanítást.

Üdvözöllek az Új Tzolkin-ban!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon! Kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Levezetek, hogy felderítsek
Inspirálva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.

Megerősítés:
A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.