Kin 224* Sárga Elektromos Mag* 09.19.

inner potentialAz Elektromos Mag-gal ma lezárul 2. Hónapunk. A Lunáris Föld energiái nyújtották azt a fajta stabilitást, melyre nagy szükségünk volt, hogy felismerhessük Évünk kihívásait, akadályait, hogy a holnap induló Vörös Kígyó hónapjában mindezen felülemelkedhessünk.

Ma az Elektromos Mag segítségével szintén kiléphetünk a dualitásból, de most a Szél Hullámvarázs témájában. A tegnapi felismeréseket ma egy új szintre emelhetjük, hisz a tegnap megdolgozott félelmeink, aggályaink, kételyeink ma a legjobb barátainkká válhatnak. Elérkezett az idő, hogy hasznunkra fordítsuk és lehetőséget kovácsoljunk belőlük. Azzal, hogy tegnap felismertük a kiváltó okokat, ezen negatív érzéseket, gondolati mintákat feltöltöttük a Fény energiáival, így lehetőségekké váltak. A Szél Hullámvarázsban megjelenő Mag ma arra kér, hogy ne menjünk el ezek mellett! Legyünk nyitottak és tiszta szívűek, hogy felismerhessük az előttünk álló lehetőségeket, megoldásokat és átléphessünk saját korlátjainkat! Ne engedjünk a félelmeinknek, melyek azt sugallják, nem vagyunk képesek rá! Mindenkiben vannak „szunnyadó magok”, lehetőségek és csak rajtunk áll, hogy mihez kezdünk velük. Ha arra várunk, hogy majd eljön a tökéletes alkalom, az ideális helyzet, akkor csak elodázzuk fejlődésünket. Itt és Most van az a bizonyos remek alkalom, amint meg kell ragadjunk!

Minden, amire vágyunk, vagy esetleg másban látunk, bennünk is megtalálható. Nőjünk fel a feladathoz, és higgyünk Önmagunkban! Használjunk a Szél energiáit, hallgassunk belső megérzéseinkre és adjunk hangot az elérendő célunknak, hiszen tudjuk, a kimondott szónak Teremtő ereje van. Merjünk kockáztatni és mondjunk Igent a Változásra!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Aktiválok, hogy célozzak
Megkötve az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem az elegancia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mundra:
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.

Meditáció:
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés:
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.