Kin 225* Vörös Önálló Kígyó* 09.20.

goddesses-dancing-2Elérkeztünk a 3. Maja Holdhónapunkhoz, melyet a Vörös Önálló Kígyó kódol. A harmadik hónapban aktivizálódik bennünk az első két hónap tanítása, arra sarkalva, hogy ezekre építkezve egy új szintre lépjünk. Most hogy megtapasztaltuk a két ellentétes pólust, átéltük tanításaikat, olyan megoldó kulcsokra lelhettünk, melyek egy teljesen új útra vezetnek bennünket. Mindezt a Kígyó szenvedélye lelkesedése tüzeli fel, így ha jól dolgozunk vele gyors változást érhetünk el ebben a hónapban.

A Kígyó a test üzenetét közvetíti felénk, arra kérve, hogy hallgassunk a gyomor tájékáról érkező ösztönös megérzéseinkre. Testünk egy csodás eszköz melyet óvnunk, védenünk és ápolnunk kell. Életünk során elraktározott minden behatást, sérelmet, sérülést, melyre emlékezik. Intuíciónk ebből táplálkozik, jelezve felénk egy egy adott szituációban az elraktározott tanítást. Ugyanakkor figyelmeztet arra is ha valahol pangó (élet-)energiát észlel. A mai nap ideális arra, hogy eltervezzük a következő lépéseinket, összehangolva a belső és felső sugallatokat. A mai napon e két jegy által fejlődésünk szárnyakat kaphat, de csakis akkor, ha ezt az előtörő erőt, Szellemi szolgálatba állítjuk, ugyanis ha csupán a fizikai síkon éljük meg és át, könnyen beragaszthat bennünket jelen állapotunkba. Hagyjuk szabadon áramolni az energiáinkat, szabadítsuk fel a testünkben lévő elakadásokat azáltal, hogy megéljük őket. Ha tehetjük, kezdjük a napot energiatisztító gyakorlatsorral, Csikung-gal , hogy beindítsuk az energiák áramlását. Éljük meg mindazt, amit a mai nap kínál nekünk, ünnepeljük az Életet, és használjuk ki a mai nap adta kreativitást, cselekedjünk spontán, mert ez megszabadít a rutin és megszokás előre-jelezhetőségétől. Ne feledjük, hogy a mai nap kihatással lesz a következő 28 napra is.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Aktiválok, hogy célozzak
Megkötve az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem az elegancia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mundra:
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.

Meditáció:
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés:
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.