Kin 223* Kék Lunáris Éjszaka* 09.18.

light-1872961_640A Lunáris Éjszaka elhozza számunkra a Szél napjának kihívását, a félelmeket, melyek gátolnak bennünket abban, hogy kinyilváníthassuk akaratunkat, érvényt szerezhessük igényeinknek.

Az Éjszakával ha jól használjuk szert tehetünk olyan mélyebb értékekre, melyek előbbre visznek bennünket az utunkon. Ha azonban helytelenül használjuk, az Éjszaka energiáit, ez csupán a félelmeinket generálhatja mely így csak hátráltat bennünket célunk elérésében. Ahhoz ugyanis, hogy könnyebben kifejezhessük azt amire igazán vágyunk, előbb el kell, mélyüljünk Lelkünkben és meg kell halljuk szavát. Bár a Szél hullámvarázs miatt ez egy extrovertáltabb időszak, az Éjszaka jegye ma mégis kicsit a befelé fordulásra ösztönöz bennünket. Egy mélyebb önismeretre hív, csalogat, hogy felfedezhessük, mi rejlik lelkünk legmélyén, hogy megpillantsunk önmagunk belső értékeit, a bennünk rejlő adottságokat, lehetőségeket. Támogatja továbbá, hogy meglássuk azokat a tudattalanban futó programokat, amelyek irányítanak minket, és megalkotják cselekedeteink 80 százalékát. A mai nap arra ösztökél, hogy nézzünk bátran szembe a félelmeinkkel, a bennünk rejlő sötétséggel, hogy megláthassuk a bennünk megbújó Fényt. Ezt úgy képzeld el, mintha egy fényes terembe lennél, ahol minden megtalálható, amire csak vágysz – lásd, például a kitűzött célod – majd egyszer csak valaki leoltja a villanyt és hirtelen mélységes mély sötétség vesz körül. Nagyon fontos hogy ne essünk kétségbe! Használjuk a Szél segítségét és kapcsolódjunk össze a Belsőnk hívó szavával, hogy stabilak maradhassunk. Várjuk meg, amíg szemünk hozzászokik a sötétséghez. Kis idő után, már egyre jobban kivehetőek a körvonalak – itt lép be az Éjszaka adománya – és egyre tisztábban látjuk ismét a célunkat. Ha azonban nem így járunk el, ha hagyjuk, hogy a félelem vegye át a hatalmat felettünk, akkor vagy lebénulunk a félelemtől, vagy minden kezünk közelébe kerülő „értéket” leverünk, és összetörünk.

Ma a Szél és az Éjszaka kombinációjának köszönhetően leszámolhatunk az akadályozó tényezőkkel, legyen ez akár félelem, akár kétség. Beszéljünk róluk nyíltan valakivel, aki meghallgat, aki nem ítél el, vagy akár ragadjunk tollat és papírt és vessük mindezt papírra. A lényeg, hogy megfogalmazódjon a kétely, hogy ezeket a Fénybe emelhessük, és így felszabadíthassuk magunkat ez alól a nyomasztó teher alól.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Polarizálok, hogy álmodjak,
Stabilizálva az intuíciót.
Lepecsételem a bőség bevitelét,
A kihívás lunáris tónusával.
Engem a vízió ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason

Meditáció: 
„Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca”

Megerősítés: 
„Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.