Kin 119* Kék Lunáris Vihar* 06.06.

 

Janka Horváth
Janka Horváth’s painting

Ma a Kék Lunáris Vihar söpör végig életünkön, magával ragadva mindazt a feleslegessé vált terhet, melyet nem kívánunk tovább cipelni. Ehhez azonban az kell, hogy felmérjük a tegnap betoppant téma ellenpólusait, vagyis megtapasztaljuk a másik végletet. Ha felbukkan egy téma, célkitűzés annak magától érthetődően van egy ellenpólusa. Ezen KÉT-ségbe esni nem szabad, hisz tudjuk, hogy sötétség nélkül nincs fény, Nap nélkül pedig nem lenne árnyék.

 

Ahhoz, hogy a tegnap kitűzött céljainkat véghez is tudjuk vinni, kell egy kimozdító pont, ami elindít. Meg kell ismernünk a kihívásokat, a lehetséges akadályokat, hogy felkészülhessünk rá és átléphessünk rajtuk. Lássuk meg mindazokat az akadályozó tényezőket, melyek a múltban tartanak bennünket és engedjük, hogy a Vihar, tomboló energiái elragadják tőlünk. Ezzel nagyban könnyíthetünk terheinken, hogy a hamarosan érkező MAG napokon könnyebben fel tudjuk dolgozni a beérkező új minőségű energiákat. A legjobban akkor cselekszünk, ha belső középpontunkba helyezkedve egyszerűen átadjuk magunkat a Viharnak, felajánlva mindazt, ami immáron nem szolgálja céljainkat. Amikor elengedjük a ragaszkodást és az irányítási vágyat, lehet, hogy fájdalmas lesz, de hamarosan meg fogjuk látni, hogy mindaz, amiben egykor annyira hittünk, valójában már rég elévült és csak az akkor megélt emlékek táplálták „helyességét”.

Tisztítsuk le Életünket, hogy szárnyalhassunk! Ezáltal helyet és energiát teremtünk az új minőségeknek, az új tapasztalásoknak és a céljaink beteljesülésének. Világunkban minden RENDben van, helye van a változásnak, hiszen semmi sem állandó.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Polarizálok, hogy katalizáljak,
Stabilizálva a lényeget
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A kihívás lunáris tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus:

„Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.”

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés:
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.