Kin 118* Fehér Mágneses Tükör* 06.05.

anger_creativity_repressed_jaiÜdvözöllek Tükörországban! A következő 13 napban, -ahogy a mesében is- szembesülni fogunk azon részeinkkel, gondolati- és érzelmi mintáinkkal, vagy akár élő személlyel, amiket/akiket valamilyen okból, mindig is próbáltunk elhessegetni, vagy épp nem tudomás venni. Lehullik a feledés fátyla, nem tagadhatunk tovább! Érdemes az ítélkezés, vagy önostorozás helyett, valóban beleállnunk ebbe a változásba, hogy kiszakadjunk a megszokottból.

A 12. hónap (Galaktikus Ember) felismerésekkel teli időszakát, tovább fokozza a Tükör hullámvarázs, melynek nagy része (10 nap) MAG napok támogatását élvezi, így ha valóban szeretnénk a változást életünkben, MOST kell cselekednünk! A hónap egyik megerősítése épp ide vág: „A hiány helyett, a teljességre hangolódom!” Ahelyett, hogy elítélnénk magunkat azért mert eddig nem láttuk, vagy, hogy nem vettük észre, fókuszunkat fordítsuk inkább az AHA élményekre, a megértésre és dolgozzunk ki erre egy tervet!
Figyelmesen szűrjük meg a beérkező információkat, mert nem csupán mi kaphatunk tükröt, de mi is tarthatunk másoknak. Ez igen sok konfliktust és érzelmi kitörést okozhat környezetünkben (is!), hisz az energia mindenkire hat, hittől, spiritualitástól függetlenül. A különbség az, hogy míg a Tudatos ember ezen érzelmi reakciókat felismeri, befogadja és feldolgozza -tanul belőle és a hasznára fordítja- kilép a tagadásból, addig a Tudattalan, csupán érzelmileg reagál rá és még ha fel is ismeri érzelmi hullámzása okát, csak még mélyebbre nyomja el ezeket az érzéseket és tovább tocsog a tagadás mocsarában.
Ahogy a mesében is, a kulcs szó az idő. Fordítsuk fejlődésünk javára. Használjuk helyesen ítélőképességünket és lássuk meg, ismerjük be, ha hibáztunk.

Különösen intenzív időszak következik most, a legjobb, ha előre felkészülünk rá. Előfordulhat feszítő érzés a fejben, láz, magasabb vérnyomás vagy pulzusszám. Érdemes ezen időszak alatt picit többet foglalkoznunk mind Testünkkel, mind Szellemünkkel. Alakítsuk úgy mindennapjainkat, hogy jusson időnk testünk-szellemünk és lelkünket egyensúlyba hozni: gyakoroljuk a meditációt, olvassunk magasabb tudatosság szintű műveket, reggelenként pedig aktiváljuk testünk energiaszintjét egy kis testmozgással, mint pl. a chickung, jóga vagy a Tibeti 5 rítus gyakorlatsora. A lényeg, hogy nyíljunk meg ezeknek a hatalmas energiáknak, mert nagyot lendíthetnek fejlődésünkön.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Egyesítek, hogy visszatükrözzek
Vonzva a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.

Meditáció:
Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.