Kin 120* Sárga Elektromos Nap* 06.07.

napAz Elektromos Nappal véget ér pihenő időnk, érdemese hát ma összegyűjteni minden tartalékunkat, hogy holnap újult erővel vethessük be magunkat az érkező 20 MAG nap tiszta esszenciáiba. Ma a Sárga Nap saját belső ragyogásunkra, az önmagunkba vetett hitünkre és az elfogadásra hívja fel a figyelmet, ezzel emelve egy új szintre a Tükör hullámvarázs témáit.

A Tükör hullámvarázsban megjelenő Nap mindig az elfogadást, az ítéletmentességet és a belső erőnket szítja fel, hisz megmutatja, hogy árnyrészeink éppúgy aktív részesei életünknek, lényünknek. Nem ártó szándékkal vannak jelen életünkben és nem elnyomással tudunk túljutni rajtuk, hanem elfogadással és szeretettel. Minél inkább harcolunk ellenük, minél inkább el szeretnénk nyomni ezen árnyak egyre erősödni fognak. Azáltal azonban, hogy fel- és elismerjük őket, máris könnyebben tudunk együtt dolgozni velük. Ahogyan a Nap (bolygó) is minden nap felkel és válogatás nélkül szórja fényét minden élőlényre, kortól, nemtől és kaszttól függetlenül. Soha nem ítélkezik, nem kategorizál. Nincs Jó vagy Rossz, hisz ez is mind nézőpont kérdése. Egyformán szolgáltatja az éltető energiáját minden és mindenki számára. Nem meglepő hát, hogy a mai napon is ez a feladat, elsősorban az, hogy fogadjuk el Önmagunk minden aspektusát, ide értve a nem túlzottan értékelt Árny részeinket is. Engedjük el a maximalizmusunkat és „bocsássuk” meg magunknak tökéletlenségünket! Emlékezzünk, hogy semmi és senki sem tökéletes. Bátran vállaljuk fel értékeinket és mutassuk meg környezetünknek új Énünket, mert ÉN, Vagyok! Igen, ez lehet, nem tűnik egy könnyű feladatnak, a jó hír azonban, hogy erre most nem csupán egy napot, de 1 hónapot is kapunk, hisz a mai nappal kezdetét veszi a 3. a Sárga Nap holdhónap. Így, bár ezt mindig leírom, de most különösen igaz, hogy ezen időszak – Tzolkni közepén 2*10 GAP és 20 MAG nap sorozat- óriási előrelépést jelenthet fejlődésünkben! Ez természetesen csak akkor válik igazzá, ha teszünk is érte. Holnaptól, tehát 20 MAG nap követi egymást, hogy megmutassák, hogy az egyes jegyek tiszta energiáikból, potenciáljaiból mi mit tudnánk még kihozni magunkból!

Izgalmas időszak előtt állunk, használjuk ki a következő 28 napot jól és legyünk aktív részese fejlődésünknek! A Sárga Kristályos Mag évünkben ez a minimum, amit tehetünk! Mindenki saját fejlődéséért felel, így akár előre halad, akár visszafelé, azért csakis egy személyt okolhat. Elérkezett a felelősségvállalás ideje!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Aktiválok, hogy megvilágítsak,
Megkötve az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a virágzás ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.