Kin 117* Vörös Kristályos Föld* 06.04.

59415e390bf2abe74a764ccfd30f4c31--la-paloma-divine-feminineA Kozmikus Föld minőségével ma véget ér a Vörös Kígyó hullámvarázs. Most, hogy a Kígyó hullámvarázs alatt sikerült levedlenünk régi beragadt szokásainkat, gondolati mintáinkat, a Föld siet a segítségünkre, hogy új és eleven énünk összekapcsolódhasson és feltöltekezhessen a Föld Vasmagkristályából. A mai nap, segít megbékélnünk az elmúlt napok eseményeivel, változásaival. Leljünk békére az itt és mostban és készüljünk fel a holnap induló Tükör hullámvarázsra, amikor is az illúziók világába teszünk látogatást.

A Vörös Föld, szokás szerint olyan véletlennek tűnő eseményekkel navigál bennünket, melynem értelmét, összefüggéseit, jó esetben is csak sejthetjük. Figyeljünk ezen eseményekre, mert később nagy jelentőségük lesz, azonban maradjunk távol az ítélkezéstől, és a túl hamar levont konklúzióktól. Adjunk teret és időt az események kibontakozására, higgyük el, megéri. Tudatosan összpontosítsunk a mai nap adta feladatokra, de ne magyarázzunk túl semmilyen „jelet”. Az útmutatás az összefüggésekben rejlik, hagyjuk, hogy felfedjék magukat előttünk. A mai nap vezető jegye, a Vörös Sárkány, mely mindig valami új kezdetet sejtet, így figyeljük a felemerülő új témákra, mert ezek előre vetíthetik a következő hullámvarázs, a Fehér Tükör eseményeit is.

A mai nap energiáit nagyban elősegíthetjük, például a Földanyánk felé mutatott hálával. Adjunk vissza egy kicsit a természetnek és dolgozunk a négy elem (föld, víz, tűz, levegő) valamelyikével. Kertészkedjünk, kiránduljunk és közben ügyeljünk erdeink/környezetünk tisztaságára. Akár ha összeszedjük az utunkba kerülő hulladékot, vagy épp csak kifekszünk a fűbe napozni, tudatosan kapcsolódjunk össze Gaiaval és adjunk neki hálát, hogy ilyen hősiesen állja értünk a küzdelmet.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Kitartok, hogy fejlődjek,
Túlhaladva az egyidejűséget.
Lepecsételem a navigáció mátrixát,
A jelenlét kozmikus tónusával.
Engem a születés ereje vezet utamon.

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a korona csakráig mozognak, majd vissza a szív csakrához (ismételd háromszor).
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Megerősítés:
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .