Kin 67* Kék Lunáris Kéz* 04.15.

reiki-handsA Kéz jegye ma elhozza számunkra az érzelmi gyógyulást, a megnyugvást azáltal, hogy megismerhetjük önmagunk korlátait. A Lunáris tónussal együtt a Kéz ma rámutat életünk azon területeire, ahol bekorlátozzunk magunkat. Ez akár kétségeket is ébreszthet bennünk, arra ösztökélve, hogy meghátráljunk, de ne engedjünk ennek a kísértésnek! Tudatosítsuk inkább magunkban ellenállásunk okát, hogy dolgozni tudjunk vele.

Vizsgáljuk meg az „ellenérveket,” fedezzük fel, hogy honnan erednek ezek az érzések. Tegyük fel önmagunknak a kérdést, mi az, amire igazán vágyunk és vegyük észre, hogy mi az, ami ezt meggátolja, hátráltatja. Engedjük ezt el életünkből. Hiába vágyunk valami újra, valami másra, ha nincs meg hozzá a kellő tér, idő vagy energia… Csináljunk hát teret ezeknek az új energiáknak. Készítsünk leltárt, esetleg írjuk össze, mik azok a dolgok, szokások, szerepek, amiket az elkövetkező napokban szeretnénk elengedni. Használjuk ki a Világáthidaló és a Kéz nyújtotta lehetőségeket, hogy mindezt felismerve megbocsáthassunk önmagunknak, környezetünknek és hogy szisztematikusan felkészülhessünk a következő napokban mindezek elengedésére. Törekedjünk ma arra, hogy mindazt, amibe ma belekezdünk, az be is fejezzük. Állítsunk fel fontossági sorrendet és apránként álljunk neki a feladatnak. Az Élet túl rövid ahhoz, hogy halogassunk, vagy épp hátra tekintgessünk! Lássuk meg végre a reánk váró Csodát és tegyünk érte!

A mai nap egyfajta nyitottságot kér tőlünk. Energiáit kreatív alkotással, például rajzolással, színezéssel segíthetjük elő, vagy bármi olyan dologgal, amit két kezünkkel készíthetünk el.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Polarizálok a tudás érdekében
Stabilizálva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A kihívás lunáris tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
“Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.