Kin 68* Sárga Elektromos Csillag* 04.16.

535009_350260241763883_440429524_nA Csillaggal ma rátalálunk az ideális megoldásra, célunk eléréséhez. A mai nap kulcs szava: „Egyszerűsítés!” Arra figyelmeztet, hogy ne agyaljuk túl az eseményeket, a mindennapi gondjainkat. Ahogy elengedjük a káosz okozta pánikot, előtűnik a zseniálisan egyszerű megoldás, a problémánkra.

A Csillag a szépség és a Harmónia megtestesítője, ugyanakkor negatív állapotában (mint minden jegy) épp ennek ellenkezőjét erősíti fel. Ha tehát azt vesszük észre, hogy életünk valamely területén kicsúszott a kezünkből az irányítás, (Világáthidaló hullámvarázs van, nem irányítunk!), vagyis inkább nagy a rendezetlenség, az összevisszaság, akkor csak egyszerűen engedjük el azt az illúziót, hogy milyennek kellene lennie és fogadjuk el azt amilyen! Tudatosítsuk, hogy a diszharmóniának is jelentős szerepe van és volt abban, hogy azzá váltunk, akik ma vagyunk! Mindig tanulunk belőle. A Csillag ma arra kér, hogy váljunk nyitottá mások tanítására, még ha nem is feltétlenül fogadjuk el, azért engedjük át saját szűrőnkön. Csak azt tartsuk, meg amire nekünk valóban szükségünk van! A Világáthidalóban megjelenő Csillag minősége ma ebben lesz segítségünkre: Szelektáljunk, rendezzünk és engedjünk el minden olyan mintát, gondolatot, akár fizikai dolgot, ami csak növeli a bennünk megjelenő zűrzavart. „A zseni átlát a káoszon!” Az igazi zseni pedig, megtanul egyszerűsíteni és csak azt tartja meg, amire feltétlenül szüksége van!

Törekedjünk ma arra, hogy megteremtsük a harmóniát életünk minden területén. Segíthetjük az energiákat azzal, ha ma használjuk kreativitásunkat és alkotó képességünket. Fessünk, színezzünk, rendszerezzük lakásunkat, irodánkat, vagy csupán öltözködjünk ma színesebben, mint máskor.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Aktiválok a gyógyítás érdekében
Megkötve a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
“Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.