Kin 66* Fehér Mágneses Világáthidaló* 04.14.

spiritual-awakening-sudden-awakening-wake-up-dream-reality-acim-a-course-in-miraclesA ma kezdődő 13 napos ciklus a Világáthidaló minőségében zajlik majd, elhozva a megbocsátás és az elengedés témáit. Arra kér, hogy engedjük el az irányítást, a túl-agyalást és az ellenállást, és fogadjuk el, hogy a Változás (és általa a fejlődésünk) állandó.

Ez az időszak most egy kicsit lassabb, megfontoltabb lesz. Lévén mentális jegy, a Világáthidaló inkább az információk begyűjtéséről és feldolgozásáról fog szólni, ugyanakkor arra ügyelnünk, kell, hogy egónkat tartsuk távol és ne hagyjuk, hogy az egyéni érdek vezesse gondolatainkat. Adjunk időt és teret, hogy a Világáthidaló segítségével „áthidalhassuk világunkat”, így összekötve a földi gondolatainkat a Szellemi világ akaratával. A Világáthidaló jelképezi az elmúlást, a szimbolikus halálát mindannak, ami megérett az elengedésre. Tudatosan készítsünk helyet az új ajándékok megjelenésének. Fogadjuk el jelen helyzetünk igazságát, ha szükséges bocsássunk meg mind magunknak, mind környezetünknek. Ha elfogadjuk azt, amink van, szabadon tovább léphetünk. Ez a fajta elfogadás nem a beletörődést, a feladást takarja, hanem sokkal inkább a megértést, és felismerés. Ahogy annak tudjuk szentelni magunkat, „ami van”, feltárul előttünk egy új út, egy új lehetőség, mely megmutatja mivé lehetünk ez által.

A 10. hónapban járunk, mely a kiteljesedésé. Mindaz, amiért az elmúlt időszakban dolgoztunk, dolgozunk, most megvalósulhat. Azonban ehhez az kell, hogy teret adjunk neki. Újra előjönnek azok a témák, melyekkel az első hónapban dolgoztunk, hogy megerősíthessük motivációnkat, és ha szükséges, finom hangoljunk rajta. Lássuk meg, mi változott az elmúlt 9 hónap alatt, mi az, amit tanultunk, amit esetleg ma már másképp csinálnánk. Ezáltal egy új megvilágításba kerülhet az akkori helyzetünk. Fontos, hogy ezen visszatekintés alatt alkalmazzuk a Világáthidaló látásmódját és megerősítését: “Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.”

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Egyesítek, hogy kiegyenlítsek
Vonzva az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus: 
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.”

Megerősítés: 
“Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.