Kin 65* Vörös Kozmikus Kígyó* 04.13.

3432403_a455aA Kozmikus Kígyóval zárjuk az Égenjáró Hullámvarázst. Az elmúlt napok tanulságait nézőpontjait immáron felismerve, békével elengedhetjük ezt a tapasztalást, hogy egy új felé vehessük az irányt. Mint azt már tudjuk, ez az energia nem elvágólag működik (hanem hullámokban) így bár a Hullámvarázs utolsó napjának nevezzük azért még lecsengése érezhető lesz a holnap induló új hullámban is.

A Kígyó ma az Életerő, az Élet-igenlés érzését hozza el számunkra, feltöltve lemerült akkumulátorainkat. Figyeljük meg, hogy életünk mely területén vagyunk túlságosan is „leeresztve” hogy a Kígyó energiáit ide fókuszáljuk. Ugyanakkor a Kígyó felerősíti intuíciós képességünket is, segít felkészülnünk a következő Hullámvarázs témáira. Hallgassunk ma a gyomorból érkező megérzéseinkre és cselekedjünk aszerint. Merjünk kilépni ebből a monoton berögzült létből és engedjük, hogy a Kígyó energiái újra feltölthessenek bennünket lelkesedéssel, örömmel, mely mintegy rakéta kiránt bennünket a megszokottból. Vizsgáljuk meg, vajon mivel akadályozzuk az életenergia áramlását önmagunkban? Milyen érzelmek, gondolati minták, cselekedetek azok, amelyek falakként zárják el tőlünk az erőt, amelyet akár minden mozdulatunkban megtapasztalhatnánk? Kérdezzünk, és figyeljünk befelé a válaszra. A következő hullám során akár ennek elengedésével, átírásával is foglalkozhatunk majd.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Kitartok a túlélésért
Túlhaladva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát,
A jelenlét kozmikus tónusává
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés: 
“Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.