Kin 64* Sárga Kristályos Mag* 04.12* Galaktikus Aktiváló Portálnap

inner potentialPontosan 260 nappal, vagy 1 Tzolkin-nal ezelőtt, éppen ezzel a minőséggel kezdtük ezt az évünket. Úgy is mondhatnánk, hogy ma (alapminőségeit tekintve) egy mini-évünk lesz. A Mag, szó szerint is a belső MAGunkra asszociál, ez az év ugyanis arról szól, hogyan tudnánk kibontakoztatni az elmúlt év (a Kék Spektrális Vihar év) esetünkben pedig az elmúlt napok során felszínre került képességeinket, lehetőségeinket.

A Kristályos tónus mottója: „A mélység felé növekszem!” ami a mai napra nézve azt jelenti, hogy mélyen magunkba kell  nézzünk, hogy milyen tanításokat, lehetőségeket hozott el számunkra az Égenjáró hullámvarázs. Gondoljunk ezekre a képességekre úgy, mint ha kertészek lennénk. A Mag már tudja mi lakozik benne, hogy illatos rózsa, vagy épp zamatos cseresznyefa válik majd belőle. Az ő dolga az, hogy minden tőle telhetőt megtegyen azért, hogy mielőbb szárba szökhessen és kibontogassa leveleit. Ehhez azonban szerető és óvó gondoskodásra, türelemre és elköteleződésre van szüksége a Kertésztől. A bennünk megjelenő potenciálok a mi kis magjaink, melyeket folyamatosan fejlesztenünk kell. Gondoljuk át így mihez is kezdhetünk az elmúlt napokban megjelenő lehetőségeinkkel. Tervezzük meg, gondoljuk végig mi mindenre van szükségünk ahhoz, hogy ezen potenciálok szárba szökhessenek. Higgyünk Önmagunkban, képességeinkben és alkalmazzuk bátran őket. Teremtsünk magunknak időt, és teret a befelé forduláshoz. Gondozzuk, ápoljuk ezeket az új ajándékokat, hogy segítségükkel valami többé válhassunk, mellyel egy nagyobb érdeket szolgálhatjuk. Amit a cél elérésével kapunk, közel sem olyan fontos, mint amivé válunk, amíg azt elérjük!

Lévén Évünk témája is ez, gondolkozzunk el azon, hogy az elmúlt 9 hónap során mit tettünk azért, hogy ezek a kis magok virágba boruljanak? HA minden tőlünk telhetőt megtettünk, most a 10. hónap során célkitűzéseink immáron kézzel foghatóvá válhatnak. Soha nem késő elkezdeni! Elérkezett az idő hogy a Kristályos tónus felismeréseivel együtt most új célokat fogalmazzunk meg. Töltődjünk fel az Égenjáró nyújtotta bátorsággal és engedjük el a régi hiedelemrendszereinket és legfőbb ellenségünket, a Halogatást! Ragadjuk meg a mai napon kínálkozó lehetőséget és éljünk GAP napok adottságaival, mely alig várja, hogy támogathasson.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Szentelek, hogy célozzak,
Egyetemessé téve az öntudatot.
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
Az együttműködés kristályos tónusával.
Engem az intelligencia ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés: 
“Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.