Kin 42* Fehér Elektromos Szél* 03.21.

szelföldAz Elektromos Szél napján az önkifejezéssel, a nézeteltérések tisztázásával, találhatunk kiutat a tegnapi dualitásból. A Nap hullámvarázs célja, az Én-tudatra ébredés. El kell sajátítsuk a türelem és az elfogadás erényét és felelősséget kell vállaljunk saját belső fényünkért. A Szél ma segít összekapcsolódni a Szellemi vezettetéssel, hogy rávezethessen bennünket a helyes útra.

A mai nap feladata tehát az, hogy elcsendesedjünk, zárjuk ki a zavaró gondolatokat, az aggodalmat. Kezdjük a mai napot egy könnyű légző gyakorlattal, hogy elménket a helyes mederbe tereljük. Hozzuk egyensúlyba szívünk és elménk hangját, hogy eljuthasson hozzánk Szellemi vezetőnk üzenete. Helyezkedjünk bele a Jelen pillanatába és vegyük észre a környezetünket. Lássunk, ne csak nézzünk. Figyeljünk, ne csak hallgassunk. Mondandónk legyen őszinte, tiszta szándékú és lényegre törő. Mellőzzük ma a fecsegést, a mis-másolást, a pletykát. A Nap hullámvarázsban megjelenő Szél ma a türelemre és az elfogadásra tanít, arra, hogy legyünk nyitottak és befogadók mások igazságára is. Konfliktus helyzetekben,  helyezkedjünk a másik nézőpontjába és lássuk meg hol találkozik kettőnk igazsága. Felesleges ego-harcok helyett törekedjünk konszenzusra, leljünk rá az arany középútra.

Mindezek mellett a Szél felhívja figyelmünket a helyes kommunikációra, valmaint a szavak és gondolatok teremtő erejére. Használjuk helyesen és bölcsen ezeket az hatékony eszközöket. Ha szükséges, programozzuk át belső monológunkat pozitív felhangúvá: „Elismerem és szeretem Önmagam!” „Bármire képes vagyok amit eltervezek!” „Biztonságos itt lennem!” és így tovább. A lényeg, hogy mindez megerősítse Én-tudatunkat, hogy a Nap hullámvarázsban meg tudjuk mutatni igaz valónkat.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Aktiválok, hogy kommunikáljak
Megkötve a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés: 
“Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.