Kin 41* Vörös Lunáris Sárkány* 03.20.

woman-with-sacred-image-241x300A tegnapi napon megfogalmazódott bennünk egy cél, hogyan is tudnánk érvényesíteni, megmutatni értékeinket. A Lunáris tónus segítségével, megismerhetjük azon akadályozó tényezőket, melyeket meg kell fejlődnünk ahhoz, hogy ezen célokat elérhessük. Ebben ma a Sárkány minősége siet segítségünkre, mely a gondoskodó, tápláló és kreatív energiáival, biztonságos teret nyújt ezen akadályok legyőzéséhez és feltölt bennünket szeretettel.

A Sárkány megtanít bízni saját belső folyamatainkban és türelemre int. Felhívja a figyelmünket arra, hogy hogy csak annyit vállaljunk magunkra, mellyel még nem károsítjuk Önmagunk igényeit, szükségleteit. Ne feledjük, hogy fontos megtartanunk önmagunk határait ahhoz, hogy másoknak adhassunk! A Sárga Nap Feltétel Nélküli szeretete is csak akkor születhet meg bennünk, ha közben megtanuljuk önmagunkat is szeretni. Engedjük el ma a jövőnkkel kapcsolatos kétségeinket, félelmeinket. Tudatosítsuk, hogy mindennek helye van az életünkben; a jónak éppúgy, mint a kevésbé jónak. Szükségünk van tapasztalásra a fejlődésünkhez és ehhez sajnos elengedhetetlenek a bukkanók Életünkben. Merjünk cselekedni és engedjük meg magunknak azt is, hogy ha hibázzunk! Ez ugyanis azt jelenti, hogy cselekszünk, hogy bízunk magunkban és a Mindenség támogató erejében és kezünkbe vesszük sorsunk irányítását! Attól még soha, senki nem lett erősebb, vagy fejlődött gyorsabban, hogy nem érték kudarcok, nehézségek. Tévedés lenne azt hinni, hogy azok a sikeres emberek, akik soha nem buktak még el. Attól válunk mind erősebbé, hogy tapasztalunk és tanulunk hibáinkból.

Vessük magunkat bele ebbe az új felfedezésbe. Lássuk meg milyen „akadályok” gördülnek ma elénk, hogy megismerhessük a másik pólust is. Csakis így találhatjuk meg a kiutat, mely elvezet bennünket célunkhoz. Higgyünk célunkban és képességeinkben! Építsük ki magunkban az eredendő bizalmat és nem érhet baj!

 Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Polarizálok, hogy tápláljak.
Stabilizálva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A kihívás lunáris tónusával.
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
“Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
“Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.