Kin 43* Kék Önálló Éjszaka* 03.22* Galaktikus Aktiváló Portálnap

spiritual-awakening-sudden-awakening-wake-up-dream-reality-acim-a-course-in-miraclesA Nap hullámvarázsunk negyedik napja egy Galaktikus Aktiváló Portálnap is egyben. Emiatt az Önálló Éjszaka minősége ma sokkal tisztábban lesz érezhető, hatása pedig megsokszorozódik. A Nap hullámvarázsban megjelenő Éjszaka minőségei ma árnyrészeinket hivatottak a Fénybe emelni.

A Nap elfogadó és türelmes minőségei ma a hibáinkon, félelmeinken keresztül erősítik Önbizalmunkat. Ez elég ellentmondásosan hangozhat, mégis ha belegondolunk, a hibázásaink, tévedéseink és sikereink vezettek el bennünket idáig. Mind a jó, mind a kevéssé jó tulajdonságainkra szükségünk volt, hogy tapasztalatokat szerezzünk. Az Éjszaka ma az álmaink birodalmába kalauzol bennünket, hogy felfedezhessük álmaink, vágyaink gátló tényezőit, így könnyebben meg tudjuk határozni a szükséges irányt terveink megvalósításához. Figyeljük meg ma ellenállásunkat, a felmerülő zavaró tényezőket és lássuk meg mi az, amit nyerhetnénk, ha „túllépnénk” ezeken. Engedjük, hogy a Nap (hullámvarázs) sugarai rávilágítsanak arra, hogy mennyire reálisak ezek a félelmek, kétségek és hogy vajon mi lehet ezek kiváltó oka. Elérkezett az idő, hogy útjára bocsássuk őket. Ahogy szembe nézünk ezekkel a vélt vagy valós félelmekkel és megnevezzük őket, megszűnnek problémának lenni. Ahogy ez a „rémálom” szertefoszlik, előbukkannak azok az értékeink, képességeink, melyek ezek mögé a félelmek mögé szorultak. Most hogy ezek újra a felszínre kerültek, kezdjük el újra hinni önmagunkban és tervezzük meg új Énünket, ezzel megalkotjuk azt a stabil alapot, melyre a következő napokban építkezhetünk.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Meghatározok, hogy álmodjak.
Megszabva az intuíciót.
Lepecsételem a bőség bevitelét
A forma önálló tónusával.
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason. A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Meditáció:
“Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.”

Megerősítés:
“Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.