Kin 14* Fehér Mágneses Varázsló* 02.21.

varazsloA Mágneses Varázslóval egy újabb 13 napos ciklus veszi kezdetét. Ezt a Hullámvarázst a Varázsló minősége teszi emelkedettebbé. Követve minőségeit, kiépíthetünk egy olyan tiszta kapcsolatot a Szellemi vezetőnkkel, mely végig vezet bennünket belső folyamatainkon, összehangolva szívünk, lelkünk és elménk.

Ebben a 13 napban a feladat, hogy szívünk, és elménket összhangba hozzuk. Engedjük el az elismerési utáni vágyat, a manipulációt és/vagy irányítási vágyat. Törekedjünk ezekben a napokban arra, hogy szándékunk mindig tiszta, őszinte és a magasabb Akarattal megegyező legyen. Nem kell túlagyalni a dolgokat, eseményeket. Lásunk meg mindent annak, ami. Sem több, sem kevesebb. Csendesedjünk ma el és gondolatban kapcsolódjunk fel a Szellemi vezetőnkhöz. Kérjük segítségét ezen az úton, mely Szellemi fejlődésünkben egy fontos útnak ígérkezik. A mai napon mágnesként vonzzuk magunkhoz azon témákat, mellyel a következő 13 napban dolgoznunk kell. Fogadjuk ezeket nyitott szívvel és elmével.  A Maják a Varázsló minőségéhez a Jaguár Istenség erejét párosították, így a sámánok sokszor „magukra öltötték” eme nemes állat bőrét, ezzel is felvértezve magukat erejével és tudásával. A Hullámvarázs üzenete így hangzik: „Jaguár látnok, taníts meg engem a látás tudományára. Az isteni akarathoz csatlakozva a teljességet hívom, hogy tegyen nemessé és kifinomulttá.”

Az elkövetkezendő 13 napban felfedezhetjük a bennünk lakozó erőt; az erőt, mely az önelfogadásból és a fejlődésünk iránti elköteleződésből ered. Higgyünk Önmagunkban, értékeinkben! Hangoljuk össze akaratunkat a Mindenség akaratával, így valósíthatjuk meg a Varázslatot életünkben. Váljunk nyitottá a Szellemiség tanítására és engedjük el az irányítást az elismerés utáni vágyunkat. Legyünk nyitottak és őszinték magunkhoz, hogy megláthassuk a mögöttes motivációnkat, de semmiképp ne bíráljuk magunkat. Kapcsolódjunk össze ma Szellemünkkel egy meditációban, vagy foglalkozzunk olyan dolgokkal, melyek örömmel, megelégedettséggel töltenek el bennünket.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Egyesítek, hogy varázsoljak
Vonzva a befogadó készséget
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.”
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés:
“Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.