Kin 15* Kék Lunáris Sas* 02.22.

EagleSpiritA Lunáris tónusú Sas segít ma meglátnunk azt a hiányt, mely célunk megvalósításához szükséges. Mindezt azonban pozitív aspektusában kell lássuk, így nem hiányként éljük meg, hanem elsajátítandó feladatként! Ennek köszönhetően ma egy másik nézőpontból láthatunk rá az előttünk álló útra, amolyan „B tervként”.

Aki már régebb óta követi a Maja szinkronáriumot, tudja, hogy minden napnak (tónusnak) megvan a célja. Ahhoz, hogy egyensúly legyen és felelős döntést tudjunk hozni, meg kell ismernünk a másik végletet. Szánjunk ma időt arra, hogy megismerjük, hogy tanuljunk ezen dolgokból. Legyünk nyitottak eme tanításokra, és hallgassunk belső hangunkra. Ahelyett, hogy belesüllyednénk a negatív elméletekbe, vagy még rosszabb hagynánk magunkat eltántorítani célunktól, a Sas más megoldást kínál. Arra kér, távolodjunk el a konfliktusoktól, hogy madártávlatból felfedezhessük a bennünk rejlő tanítást, lehetőséget! Nem kell, belerúgjunk egy küszöbbe ahhoz, hogy tudjuk fájni fog! Ezen hibákat sem kell elkövetnünk, éppen csak tanulnunk kell belőlük! Tudjuk, hogy a megoldásokhoz szükséges képességek bennünk vannak. Nekünk csupán újra meg kell tanulnunk hinnünk Önmagunkban és álmainkban, és úgy használni fel ezeket, hogy a nagyobb EGYséget is támogassák. Hallgassunk ösztöneinkre a belső Varázslónkra és hagyjuk, hogy ezek vezessék cselekedeteinket.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Polarizálok, hogy teremtsek
Stabilizálva az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
A kihívás lunáris tónusával
Engem a beteljesítés ereje vezet utamon

2 . Tónus:
Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.

Megerősítés:
Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.