Kin 13* Vörös Kozmikus Égenjáró* 02.20.

eye-in-the-skyA Vörös Kozmikus Égenjáró, méltó befejezést hoz a Vörös Sárkány Hullámvarázs-nak. Az elmúlt 12 nap a kezdetekről, a bizalom kiépítéséről, a töltekezésről szólt. Így nem meglepő, hogy a 13. napra, feltankolva a Forrás erejéből és bátorságából, immáron a kíváncsiságunk ébredezik. Vár az ismeretlen!

A Sárkány hullámvarázsban megjelenő Égenjáró, ma meghozza a szükséges bátorságot és kíváncsiságot ahhoz, hogy az eddigi tapasztalatainkkal felvértezve, végre megbékéljünk, és hátra hagyjuk a múltat. Engedjük át magunkon az elmúlt napok eseményeit és figyeljük meg, az utunkba kerülő jelzéseket. Most hogy megtanultuk Önnön igényeinket kifejezni, a holnap kezdetét vevő Varázsló hullámban megtanuljuk mindezt összehangolni az Isteni akarattal, hogy a nagyobb Minta szolgálatába állítva igényeinket hatékonyabban fejlődhessünk tovább. A  mai napon szenteljünk magunkra időt és tekintsünk végig az elmúlt napok, eseményein, lássuk meg a „miérteket” és raktározzuk el a „hogyanokat”, hogy legközelebb már tudjuk, mit, hogyan kell/nem kell cselekedjünk ahhoz, hogy a végeredmény más legyen.  Egy hullám utolsó napja mindig magában tartogatja a „szimbolikus halált”, amikor mindazt, amit eddig átéltünk, magunk mögött kell hagyni. Szabadon kell engedni a beragadt érzelmeket, a gondolatokat, a szokásokat, hogy újakat írhassunk helyettük az új hullám során.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Kitartok, hogy felderítsek
Túlhaladva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: „A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.