Kin 239* Kék Felhangos Vihar* 01.17* Galaktikus Aktiváló Portálnap

tumblr_mjzcxlUHhN1s1fji4o1_500A GAP napok erejével tér be hozzánk ma a Vihar átalakító energiája, hogy felkavarja az állóvizet és magával ragadjon mindent ami gátol céljaink elérésében! A Felhangos tónusú napok mindig az erőgyűjtésről az összpontosításról szólnak, hogy a másnap induló cselekvés kellő lendületet kaphasson. A Felhangos Vihar napja tehát, rengeteg erőt ugyanakkor öngeneráló változási folyamatokat indíthat be. Készüljünk fel erre lelkileg.

Keressük fel belső erőközpontunkat (az elmúlt időszakban már úgyis kellőképpen megerősítettük) és várjuk ki itt a Vihar végét. Fogadjuk alázattal bármi is történjék ma, hisz tudjuk, hosszútávon ez a mi érdekünket szolgálja majd. Használjuk a Sas energiáit és tartsunk ki hitünk mellett, bízva a felső vezettetésben.  Merjünk újjászületni, egyediek lenni, alakuljunk át azzá, akik valójában vagyunk. Gyűjtsük össze az ebből nyert erőt, hogy másnap ezzel felvértezve, a látomásunk szerint cselekedhessünk. Ne feledjük, minél erősebb a Vihar ereje annál fontosabb, hogy lecsendesedjünk és megtaláljuk Belső középpontunkat. Minnél jobban harcolunk, küzdünk valami ellen, az -ebből az energiából merítve- annál erőteljesebben tér majd vissza életünkbe. Gyakoroljunk türelmet és alázatot. Ha felelősséggel használjuk a Vihar erejét óriási változásokat hozhatunk létre!

2018: Új Év (Gergely naptár szerint legalábbis 🙂 ), Újévi fogadalmak, Új kezdetek!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon! Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért!

Mantra:
Megerősítek, hogy katalizáljak
Irányítva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés:
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.