Kin 240* Sárga Ritmikus Nap* 01.18.

inner-sun-300x300Ma a Nap Isteni fénye ragyog újra ránk. A Vihar tisztogatása után, a megmaradt eszköztárunkból, ma cselekvési tervet kovácsolhatunk.

A 7. hónapban járunk, mely az elengedés és átalakulás mintáját hozza magával, így időről időre „kiürülünk”, mely igen kedvez a hónap fő jegyének a Sárga Embernek, hisz így beáramolhat mindaz a bőség, melyre a Sárga Ember hivatott. Így a hónap és a mai nap feladata is az, hogy ezzel a bőséggel kezdjünk is valamit! A Nap önmagunk belső fényére és az ezzel járó felelősség felvállalásra hívja fel a figyelmet. Nem elég tudni, hogy tudjuk, tenni is kell érte! A legtöbb célkitűzés éppen itt vérzik el. Döntsünk és összpontosítsunk célunk megvalósítására. Ne engedjük, hogy önmagunk, vagy akár környezetünk lebeszéljen célunkról, vagy akár a változásról. A Sárga Nap az elfogadásra és a türelemre is tanít bennünket. Fogadjuk el, azt is, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt mi elvártuk. Engedjünk szabad áramlást a cselekményeknek, tudván azt, hogy a Világmindenségben Rend van. Ne csüggedjünk, ha úgy érezzük, mások esetleg gyorsabban elsajátítanak ezt-azt. Ne sürgessünk semmit! Engedjük el az önkritikát, azt, hogy másokhoz mérjük magunkat. Mindenkinek meg van a maga fejlődési útja. Vannak köztünk idősebb és fiatalabb lelkek is. Nagyon fontos ma (is!) hogy, feltételek és elvárások nélkül tekintsünk mind önmagunkra, mind környezetünkre. Tanuljunk meg hinni Önmagunkban! Minden elérkezik hozzánk a maga idejében. Az Időt sürgetni nem lehet.

2018: Új Év (Gergely naptár szerint legalábbis 🙂 ), Újévi fogadalmak, Új kezdetek!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon! Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért!

Mantra:
Szervezek, hogy megvilágítsak
Kiegyenlítve az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.

Megerősítés:
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció:
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.