Kin 238* Fehér Önálló Tükör* 01.16.

two_sides_of_me_by_xilaphoenixart-d5af3prAz Önálló tükörrel ma stabilizáljuk célkitűzéseinket, azáltal, hogy szemünk elé kerülnek azon részeink, tulajdonságaink, gondolataink, melyeket fejlesztenünk kell ahhoz, hogy megvalósíthassuk az első nap vízióját.

A Tükör napok energiái legtöbbször „görbe tükröt” tartanak elénk, mely úgy mutatkozik meg, hogy a környezetünkben lévő emberek azon tulajdonságait nagyítja fel mellyel nekünk van dolgunk…  Vagyis ha a mai nap folyamán valaki, vagy akár egy szituáció heves érzelmet vált ki belőlünk, akkor érdemes elgondolkoznunk azon, hogy vajon a kiváltó momentum – viselkedés, gondolat, megnyilvánulás – vajon bennünk hogyan jelenik meg. Minden heves érzelmi kitörés, egyfajta kinyilatkoztatása annak, hogy bizony van még min dolgoznunk. A tükörkép elutasítása vagy a tükörtől való elfordulás nem fogja megszüntetni mindazt, amit meg kell fejlődnünk, csupán elodázza a szembesítést. Ráadásul mindezzel Önnön magunkat utasítjuk el! Ne ítélkezzünk, ne ostorozzuk magunkat! Legyünk hálásak a Tükörnek, mely mindig egy más megvilágításba helyezi árnyrészeinket, így mindig újabb és újabb szeletét láthatjuk meg lényünknek. Tudatosítsuk, hogy ezen árnyrészek éppúgy hozzánk tartoznak mint a „szépek és jók” és nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy azokká váltunk akik jelenleg vagyunk.

A 7. a Sárga Ember hónapja az elengedésről és az átalakulásokról szól, mely az Ember egyéni akaratával és hiány mintáival fűszerezve, ma (a Tükör hatására) előfordulhat, hogy kissé mindent sötétebben látunk majd. Ilyenkor használjuk fel a Sas hullámvarázs erejét és rugaszkodjunk el az önsajnálat mocsarából és lássuk meg, milyen messzire vagyunk már a rajttól. Fókuszunkat fordítsuk a fejlődésünkre és ne kudarcainkra. Kudarcaink csupán addig maradnak „kudarcok” amíg nem tanulunk belőlük!

2018: Új Év (Gergely naptár szerint legalábbis 🙂 ), Újévi fogadalmak, Új kezdetek!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon! Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért!

Mantra:
Meghatározok, hogy visszatükrözzek,
Megszabva a rendet.
Lepecsételem a végtelenség mátrixát,
A forma önálló tónusával.
Engem az időtlenség ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.

Megerősítés:
„Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
„Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.