Kin 231* Kék Planetáris Majom* 01.09.

Monkey Hugo YanezMa kiteljesedik mindaz, amiért a Szél hullámvarázsban dolgoztunk. A Majom ma a spontaneitásra és a játékosságra hívja fel figyelmünket. A Szél hullámvarázsban megjelenő Majom arra kér, hogy vegyük az életet picit könnyedebben, bízzunk a felső vezettetésben és hagyatkozzunk megérzéseikre, belső sugallatainkra.

A Majom minőségei mindig picit felforgatják a napjainkat (hullámvarázsunkat, hónapunkat) ezzel rákényszerítve arra, hogy egy más nézőpontból tekintsünk egy-egy adott témára, szituációra. Így tehát ne lepődjünk meg, ha ma semmi sem a terveink szerint alakul. Fogadjuk a mai nap minden szituációját nyitottsággal, és alázattal. Tudatosítsuk, hogy minden értünk történik. Hallgassunk belső vezettetésünkre, hogy összekapcsolódva a Majom játékosságával, egyensúlyba hozva a bennünk dúló ellentéteket, végre manifesztálódhasson mindaz, amivel az elmúlt 10 napban dolgoztunk. Ma segítséget kapunk ahhoz, hogy kifejezzük saját belső igazságunkat cselekedeteinkben és a kommunikációinkban. A könnyedség és humor mintegy eszköz, ma arra szolgál, hogy a nehézségeken átlendülve megláthassuk a  konfliktus, a probléma mögött rejtőzködő megoldást, az új utat vagy akár egy új lehetőséget.

Segíthetjük a mai nap energiáit, ha kicsit elengedjük magunkat és élvezzük az Élet adta apró dolgokat is. Használjuk ki, a napunkat jól, jusson időnk egy kis mókára, kacagásra is. Ne feledjük a nevetés a legjobb orvosság. Oldja a félelmeket, elűzi a bánatot és könnyedséget ad a mindennapokhoz.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy játsszak,
Előállítva a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.

Meditáció:
„Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.”

Megerősítés:
„Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.