Kin 230* Fehér Szoláris Kutya* 01.08.

music of heart and mindA Szoláris tónusú Kutyával ma a feltételek nélküli szeretet és hűség lép be életünkbe. Az elmúlt napok eseményeinek feldolgozását az elfogadás és a szeretet minőségein mossa át, így lendítve tovább bennünket utunkon.

A Kutya egy igen érzelmes jegy, ugyanakkor színe révén (Fehér) mentális is. Így a mai nap érzelmi mókusköréből csak akkor tudunk kitörni, ha elfogadjuk az eddig történteket és szeretettel megnyílunk a változásnak, ennek az új érzésnek. Maradjunk távol az érzelmi drámáktól, vagy ha ez elkerülhetetlen, helyezkedjünk a külső megfigyelő nézőpontjába. Tiszta fejjel dönteni csakis úgy lehetséges, ha érzelmileg „kimaradunk” az eseményekből. A Szél hullámvarázsban megjelenő Kutya segít, hogy kifejezzük és meg is halljuk önmagunk és mások igényeit. Ahogy az elmúlt napokban már tapasztalhattuk, a Szél által hozott kommunikáció, ha nincs összhangban belső vezettetésünkkel, rengeteg félreértésre adhat okot. Ezek oka legtöbbször nem is az, amit mondunk, hanem az, ahogyan a fogadó fél értelmezi, illetve, ahogyan érzi. Mert hiába a kedves szavak, a jó szándék, ha az érzelmi tartalom, a nem megfelelő kommunikáció, vagy épp a testbeszéd az ellenkezőjét mutatja a másiknak. Ha nincs meg bennünk a megfelelő összhang, ha hagyjuk, hogy gondolataink csapongjanak, vagy ha csupán a kapcsolódás, az odatartozás érzése miatt locsogunk, az mind-mind a Szellemmel való kapcsolódásra hívja fel a figyelmet. A Szél és a Kutya jegy kombinációja ma segítséget nyújt ahhoz, hogy elsősorban a belsőnkben tegyünk rendet és megteremtsük a szükséges egyensúlyt szívünk és elménk között.

Kapcsolódjunk tudatosan össze először a belső gyermekünkkel, akár csak egy rövid belső párbeszéd erejéig. Kérdezzük meg magunktól, hogy mire van szükségünk, mi az, amit valóban szeretnénk? Ezt a kapcsolódást elérhetjük akár meditációval, egy lágy zenével, rajzolással, vagy bármilyen olyan tevékenységgel, mely kikapcsol bennünket a zajos világunkból és időt és teret tud biztosítani arra, hogy zavartalanul Önmagunk lehessünk.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Lüktetek a szeretet érdekében
Megvalósítva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A szándék szoláris tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva. A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés:
„Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.