Kin 232* Sárga Spektrális Ember* 01.10.

Lamp of DiwaliA mai nappal kezdetét veszi a 7. Maja Holdhónap, melyet a Spektrális Ember kódol. A 7. hónap, az év témáját tekintve, mindig a feltöltődésről szól, valamint arról, hogy így megpihenve, letegyünk néhány, mára már feleslegessé vált „csomagot”. A Mag évében, ahogy azt korábban is írtam a fejlődés, önmagunk kibontakoztatása a feladat. Az elmúlt 6 hónapban megannyi változáson mentünk végig, és sok minden egyszerűen csak levált rólunk. Most azonban elérkezett az idő, hogy tudatosan is tegyünk megújulásunkért.

Az Ember minősége mindig az elme kérdéseivel és a bennünk megjelenő hiány-mintákkal dolgozik. Arra kér, hogy ne legyen mindenre azonnal válaszunk, ne akarjunk minden azonnal elemezni, megmagyarázni. Engedjük el az alacsony szintű egó szintű működést és legyünk nyitottak és befogadók. Amint ezt az állapotot elérjük, a Mindenség energiái máris segítségünkre sietnek és „kipótolják” hiányosságainkat. A Spektrális tónussal ma leválunk a Szél hullámvarázs témáiról, hogy tovább léphessünk. Hogy stílszerű legyek olyan ez, mint amikor a mag végre „kipattan” és leveti a magházat. Nem jelenti a magocska halálát, csupán a változást. Ekkor tud csak ugyanis csak szárat bontani és tovább folytatni kalandos útját a föld felszíne felé. Engedjük hát leülepedni a Szél hullámvarázsban tanultakat, hogy holnap felismerve a tanításokat, beépíthessük őket mindennapjainkba, ezáltal is többé válva. Mára már tudatosan kapcsolódunk a Szellemi vezettetéshez, így könnyebben tovább is adhatjuk az elmúlt napok tapasztalatait. Az Ember a lehetőségek tárházát sorakoztatja fel előttünk, de a szabad akarattal, csakis Mi rendelkezünk. A nap feladata (és egyúttal a következő 28 napé is), hogy tudatosan megnyissuk szívünket, elvárások és hiányok nélkül. Használjuk energiáinkat konstruktívan, segítsünk másoknak, ha szükség van ránk, de soha ne az egyéni érdek, vezesse tetteinket. Minden befektetett energiánk megsokszorozódhat, ha tiszta szívvel és önzetlenül cselekszünk. Amit adunk azt kapjuk vissza is. Így működik a Karma!

Vállaljunk hát felelősséget döntéseinkért, és a nem-döntéseinkért is, hisz mi magunk alakítottuk azzá az Életünket amilyenné most vált. Tudatosítsuk magunkba, hogy minden, amire szükségünk van, belép az Életünkbe, amikor valóban készen állunk rá!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Feloldok, hogy befolyásoljak
Felszabadítva a bölcsességet
Lepecsételem a szabad akarat feldolgozását
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Karok kinyújtva a fej fölött; majd a kezek a fejcsúcson „V” alakot formálnak, egy kaput a mennyekbe

Meditáció:
„Én vagyok a kozmikus bőségszaru, örökké énekelem rajtad keresztül a spirálisan pörgő galaxisok adományait.”

Megerősítés:
„Nyitott kehely vagyok. Én vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.