Kin 222* Fehér Mágneses Szél* 12.31* Galaktikus Aktiváló Portálnap

a-whisper-in-the-wind-L-LxgkC1A mai napon, a GAP napok erejével toppan be hozzánk a Fehér Szél Hullámvarázs. A következő 13 napban, a tiszta, őszinte kommunikáció segítségével megerősíthetjük kapcsolatunkat a belső Szellemi vezetőnkkel, mely elősegíti a 6. Maja Holdhónappal járó döntéshozatalunkat.

Most, hogy a Vörös Hold Hullámvarázsban érzelmeinket letisztítottuk és régi sérüléseinket hátra hagytuk, képessé váltunk a higgadt, döntéshozatalra. A Szél minősége, mint valami Isteni sugallat, segít meghatározni a következő lépéseket. Előfordulhat, hogy ma kissé elszigeteltnek érezzük magunkat, netán elesettnek. Ez arra figyelmeztet, hogy túl távol kerültünk Lelkünk esszenciájától, belső erőnk forrásától. Engedjük el a félelmet és az ítélkezést. Kapcsolódjunk újra össze a Szellemi vezettetésünkkel egy meditáció, vagy akár egy egyszerű légzés gyakorlat segítségével. A lényeg, hogy térjünk vissza a Jelen pillanatába, legyünk a Most tudatában. Ahogy ez a kapcsolódás megtörtént, és újra bízunk, meg fogjuk hallani azt a vékonyka kis hangot, mely mindig is ott volt bennünk, és próbált útmutatásokkal ellátni bennünket, csak eddig hagytuk, hogy a mindennapok zaja elnyomja bennünk. A Mágneses tónus ma bevonzza azon helyzeteket, személyeket életünkbe, ahol szükségessé vált a tiszta, őszinte kommunikáció, a félreértések tisztázása, ahol túl sokáig voltunk „süketek”.

A 2018-as (Gergely naptár szerinti) év utolsó napját használjuk ki bölcsen. Fejezzünk be mindent amit elkezdtünk, hagyjuk a felesleges csevegést, összpontosítsunk a jelen pillanatára.

Légzés gyakorlat a Szél energiáinak elősegítésére: Nyolcas Szám Meditáció.

Keressünk egy nyugodt csendes helyet, ahol nem zavarhatnak. Helyezkedjünk el kényelmesen egy széken, vagy éppen törökülésben. Csendesedjünk el és képzeljük el, hogy testünket egy hatalmas nyolcas foglalja magában, melynek alapja gerincünk alapjánál van, teteje a koronacsakránknál, és a kereszteződése a szívcsakránknál.

Majd egyszerűen kövessük lélegzetünk ki és be, e vonalak mentén. A gerinc alapjánál kezdve finoman szívjuk be a levegőt a testünkbe, és fel, át a szívünkön. Vezessük a lélegzetünket tovább, át a koronacsakránk felett, pont a fejtetőnknél, majd engedjük, hogy visszakanyarodjon a gerincünk aljához. A nyolcas, melynek szárai szívünknél keresztezik egymást, folyamatosan áramlik, belélegzésre felfelé, kilélegzésre lefelé. Ha kozmikusabb körforgást szeretnénk kialakítani, akkor vigyük fel az energiát a csillagokig, majd kanyarodjunk vissza, le egészen az Anya-föld középpontjáig, és mi magunk legyünk a nyolcas középpontjában.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Egyesítek, hogy kommunikáljak
Vonzva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A cél mágneses tónusával
Engem a szellem ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.

Meditáció: 
„Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés: 
„Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.