Kin 221* Vörös Kozmikus Sárkány* 12.30

skyesoulportraitA hullám utolsó napja a Vörös Kozmikus Sárkányé, mely méltó befejezése a Vörös Hold Hullámvarázsnak. Mindaz, amit az elmúlt napokban felbukkant és távozott életünkből az beindított egyfajta tisztító folyamatot. Érzelmeink szabadon kezdtek áramolni, ami miatt érzékenyebbé, feszültebbé és olykor sebezhetőbbé válthattunk. A mai nap tökéletes alkalmat biztosít ahhoz, hogy feldolgozzuk az elmúlt napok eseményeit, és feltöltődhessünk új erővel és bizalommal.

A Sárkány mint ősanyai minőség megtanít újra bízni, és hinni. Arra kér, hogy váljunk nyitottá az Új befogadására és higgyünk! A Hit a válasz mindenre. Legyen hitünk Önmagunkba és legyen hitünk a Mindenség segítő szándékában. Minden ami történt és ami történik értünk van, még ha ezt most nem is így látjuk. Bízzunk ösztönös megérzéseinkben. A Sárkány minősége, mindig valami új kezdetét is jelenti, így érdemes megfigyelni, hogy a mai lezárások milyen új kezdeteket rejtenek és ügyelni arra, hogy ezen új területek/események/találkozások folyamán, a mostantól a saját igényeinket tartsuk szem előtt. Ugyanis mint Ősanya, hajlamosak lehetünk eltúlozni a másokról való gondoskodást, túlaggódást, stb. Ügyeljünk a Szolgálat, az „adás –kapás” egyensúlyára. Tanuljunk az elmúlt napok eseményeiből és ne vállaljuk túl magunkat többet! A mai nap szóljon rólunk: kényeztessük testünk, lelkünk, egy frissítő masszázzsal, finom süteménnyel, menjünk el egy kiállításra, vagy csak adjunk magunknak 1 extra órát olvasásra, alkotásra, szórakozásra. Lazítsunk, használjuk ki a Hullámvarázs utolsó napját és csak engedjük a történéseket szabadon áramolni. Ezzel elkezdhetünk felkészülni a holnap induló Fehér Szél hullámvarázs csendesebb energiáira.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Kitartok, hogy tápláljak
Túlhaladva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mundrát (kézmozdulatokat) itt nézheted meg: https://youtu.be/tDCZX0vGknk

Meditáció: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Megerősítés: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.