Kin 223* Kék Lunáris Éjszaka* 2018. 01.01.

tumblr_nb8z2lxfXh1s5rpbno1_500A Szél hullámvarázs második napja, a Lunáris Éjszaka, mely arra hivatott, hogy feltárja előttünk azt a gátat, akadályt, mely köztünk és a Szellemi vezettetés között áll.

A mai napon előfordulhat, feszültség, ingerültség, eltúlzott esetekben szorongás is. Ezek mind mind arra figyelmeztetnek, hogy mi az, amivel szembe kell nézzünk, amit a Fénybe kell emelnünk, ezek ugyanis gátolnak bennünket abban, hogy kinyilváníthassuk akaratunkat, érvényt szerezhessük igényeinknek. A mai nap kicsit az elmélyülésé, adjunk magunknak ma időt arra, hogy felfedezzük ezen indulatok mögött rejlő okokat, ajándékokat. Segít, hogy meglássuk azokat a tudattalanban futó programokat, amelyek cselekedeteinket -vagy még inkább – a passzivitásunkat irányítják. A Szél és az Éjszaka kombinációjának köszönhetően, ma leszámolhatunk az akadályozó tényezőkkel, legyen ez akár félelem, akár kétség. Beszéljünk róluk nyíltan valakivel, aki meghallgat, aki nem ítél el, vagy akár ragadjunk tollat és papírt és vessük mindezt papírra. A lényeg, hogy megfogalmazódjon a kétely, hogy ezeket a Fénybe emelhessük, és így felszabadíthassuk magunkat ez alól a nyomasztó teher alól.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Polarizálok, hogy álmodjak,
Stabilizálva az intuíciót.
Lepecsételem a bőség bevitelét,
A kihívás lunáris tónusával.
Engem a vízió ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason

Meditáció: 
„Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca”

Megerősítés: 
„Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.