Kin 220* Sárga Kristályos Nap* 12.29

inner-sun-300x300A Nap lesz ma a segítségünkre abban, hogy az elmúlt napok tanításait tovább adjuk környezetünknek. A Sárga Nap az Univerzális Tűz erejét, a megvilágosodást és az Életet hozza el számunkra.

A Hold a Nappal együtt tudatosítja bennünk, mindazt, amit az elmúlt napokban megtanultunk. Elhozza a Teljesség érzését és arra ösztönöz, hogy ezt az érzést sugározzuk ki környezetünkre is. Árasszuk ma el környezetünket a feltétel nélküli szeretet érzésével. A feltétel nélküliség ítéletmentességet, korlátok és elvárások nélküliséget jelent. Fogadjuk el és szeressük Önmagunkat és másokat is! Ne feledjük, hogy Árnyék nélkül Fény nem létezhet. Mint azt tudjuk a Holdnak, nincsen saját fénye, ő maga csupán, a Nap (Mi magunk) fényének visszatükröződése. Mégis ragyog a tiszta égbolton… Ha így tekintünk vissza az elmúlt 11 nap eseményeire, akkor milyen tanulságot vonhatunk le? Ne ítélkezzünk hát, tudatosítsuk ezt magunkban és fogadjunk el olyannak amilyen.

Értékesek vagyunk! Értékes Vagy! Elég vagy! Terjesszük ki ma fényünket mindenkire és mindenkire. Ragyogjuk be környezetünket! Most a hosszúhétvége előtt tegyünk egy sétát ezen az enyhe téli napon és töltekezzünk fel a Nap sugaraiból és Éltető energiáiból. Merjünk bátran Ragyogni, mert megérdemeljük.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Szentelek, hogy megvilágítsak
Egyetemessé téve az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot. A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni itt: https://youtu.be/sdsVxn5bDQU

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.