Kin 217* Vörös Szoláris Föld* 12.26

moon_earthA Szoláris Föld minőségével ma ráfordulunk a célegyenesre, így a mai napon az összpontosítás kap szerepet. A Hold hullámvarázs miatt egyre fokozódnak az energiák, ami miatt célkitűzéseink egy kissé a múlt fényébe vesztek. A Föld ma arra kér, hogy térjünk vissza a jelenbe és ítélkezés helyett, forduljunk inkább a megértés felé.

Ahogy már hozzászokhattunk a Föld napokkor, ma is váratlan és véletlenszerű események történnek, melyeknek elsőre nem tulajdonítunk jelentőséget, de később fontos momentumokká válhatnak. Nagyon fontos, hogy adjunk időt ezeknek a történéseknek és ne olvassunk bele más jeleket. Legyünk ma nyitottak, befogadóak és engedjük, hogy ezek a véletlennek tűnő események kibontakozhassanak előttünk. Előfordulhat, hogy ma gondolataink kissé elkalandoznak, akár a múltba, akár a jövőbe. Ilyenkor fókuszunkat tudatosan fordítsuk vissza a jelen pillanatra, mert ma olyan útmutatókat kaphatunk, melyek nagyban megkönnyítik érzelmeink megértését, a gyökér-okok feldolgozását; ezáltal könnyebb is lesz az elengedésük. Így kerülhetünk közelebb célunkhoz, az érzelmi megtisztuláshoz.

A mai nap energiáit elősegíthetjük azzal, ha kicsit meditálunk, vagy csak összekapcsolódunk a négy elemmel. Tegyünk egy kis kirándulást ezen az enyhe téli napon, figyeljük meg a fák csodás átalakulását, azt, ahogy a természet alkalmazkodott az időjáráshoz. Elfogadva sorsát a változást, a fák ledobták lombjaikat, hogy a tél idejére megpihenhessenek és erőt gyűjthessenek a kikelethez. Ugyanígy nekünk is el kell fogadnunk a múlt történéseit, hogy tovább léphessünk.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Adj személyre szóló elemzést Karácsonyra!
Most csak 4000 Ft-ért!

Mantra:
Lüktetek a fejlődés érdekében
Megvalósítva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A szándék szoláris tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

9. Tónus:
Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).

Meditáció: 
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Megerősítés: 
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.