Kin 216* Sárga Galaktikus Harcos* 12.25

awareness-circleA 6. Sárga Mag hónapunk felénél járunk, amikor is a bennünk rejlő potenciálokat kell felfedezzük, és felszínre hozzuk, mely addig nem jöhet létre, amíg az érzelmeink fogságában vergődünk. Érzelmi sérüléseink, mint a szurok, beragasztanak egy szituációba, melytől nem szabadulhatunk, újra és újra átéljük, és csak reméljük, hogy legközelebb már lesz a kimenetele.

A Hold hullámvarázsban megjelenő Harcos ma a kérdések erejével segít megmutattni számunkra a kiutat ebből a csapdából. Ehhez azonban az kell, hogy vállaljuk a felelősséget tetteinkért, képességeinkért. Használjuk az előző hullám során kiépített belső várunkat, hogy ebben a biztonságos környezetben feltöltekezhessünk erővel és kitartással, hogy szembe nézhessünk a múlt árnyaival melyek fogva tartanak. Itt tegyük hát a minket foglalkoztató kérdéseket és engedjük, hogy a belső hangunk megsúgja számunkra a választ. Használhatjuk a Harcos bátorságát és erejét, hogy a legrejtettebb belső blokkjainkat elkezdjük feloldani. Miközben pedig ezt a belső munkát végezzük, felszabadítjuk eddig elnyomott energiáinkat, és képessé válunk önmagunk erejének felvállalására. Engedjük, hogy a felmerülő félelmeket elmossa a Hold ereje. Ne felejtsük el, nem az a bátor, akinek nincsenek félelmei, hanem az, aki ennek ellenére is cselekszik! Bízzunk hát a Harcos vezetésében. Tisztázzuk helyzetünket a környezetünkkel és tegyük meg a szükséges lépéseket! Vegyük kezünkbe Sorsunk irányítását!

A mai nap vezető ereje a Sárga Nap, mely a türelem és az elfogadás minőségével segít ki bennünket szorult helyzetünkből. Arra kér, hogy vállaljuk saját belső Fényünket és elfogadva a múlt történéseit egyszerűen emelkedjünk felül sérüléseinken.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Adj személyre szóló elemzést Karácsonyra!
Most csak 4000 Ft-ért!

Mantra:
Harmonizálok, hogy kérdezzek
Formálva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
Az osztatlanság galaktikus tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon

8. Tónus:
Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra: 
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.

Meditáció: 
„Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.”

Megerősítés: 
„Felveszem személyi erőm botját.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.