Kin 218* Fehér Planetáris Tükör* 12.27* Galaktikus Aktiváló Portálnap

timelessnessA Planetáris Tükör napjával, ma beérik mindaz, amiért az elmúlt napokban dolgoztunk. Ma még el kell végezzünk az utolsó simításokat, hogy nyugodt szívvel tovább léphessünk.

A hullámvarázs 10. napján már tisztán látjuk, és többé-kevésbé tudjuk is kezelni érzelmi hullámzásainkat. Az elmúlt napokban megfigyeltük és elengedtük a befolyásoló tényezőket, elakadt tévhiteket, régi mintákat. A mai napon egy újabb Galaktikus Aktiváló kapu nyílik meg, melyen mintegy vakító fénysugár árad be a Tükör energetikája. Akár akarjuk, akár nem ma a maradék illúzióra is fény derül életünkben. Képzeljük ezt el úgy, mint ha találnák egy elhagyatott régi házat. Hosszú napok alatt, lelkesen takarítgatva, csinosítgatva a magunkévá tesszük, és épp amikor már azt hisszük készen vagyunk vele, találunk egy rejtett szobát. Benyitván, egy üres szobában találjuk magunkat, ahol is egy hatalmas, ódon tükör áll, melyet az elmúlt évek pora lepett be. Nekiveselkedünk, hogy ezt a szobát is rendbe rakjuk, de ezt a tükröt valahogy rendre elkerüljük, körbe takarítjuk. Azonban egyszer csak a homályos tükörkép megvonaglik és láthatóan életre kel. A pókhálókon és por rétegen át is látjuk, hogy életünk egy eseménye játszódik le, újra és újra. Sejtjük, de nem tudjuk tisztán kivenni, mi is történik pontosan, ezért a kíváncsiságtól hajtva mégiscsak letöröljük. Ekkor azonban egy bántó és fájdalmas emlék képei elevenednek meg előttünk. A „feledés porát” töröljük ma le tükrünkről. Ne ítélkezzünk és ne is ostorozzuk magunkat. Itt és most jött el az ideje, hogy mindezzel szembe nézve, feldolgozzuk ezen eseményeket, önmagunkat pedig feloldozzuk e teher alól. Bármi ilyen eseménnyel is találjuk ma szembe magunkat, tudatosítsuk, hogy helye van, és volt Életünkben. Akkor és ott, így cselekedtünk (vagy nem cselekedtünk), ezen változtatni már nem tudunk! Az igazi változást csakis az hozhatja el, ha hibáinkból tanulva mostantól megfogadjuk, hogy másként cselekszünk!

Ma öntsünk tiszta vizet a poharunkba és realizáljuk a VALÓSságunkat! Használjuk és tanuljunk az új felismerésekből! Senki sem tökéletes, még Mi sem! Engedjük el a túl-idealizált Énképünket. Használjuk helyesen ítélőképességünket és lássuk meg, ismerjük be, ha hibáztunk. Nagyon fontos, hogy bocsássunk meg Önmagunknak és másoknak is, hiszen csakis így léphetünk tovább!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Adj személyre szóló elemzést Karácsonyra!
Most csak 4000 Ft-ért!

Mantra:
Tökéletesítek, hogy visszatükrözzek,
Előállítva a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon
Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok… Lépj be!

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.

Meditáció: 
„Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Megerősítés: 
„Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.