Kin 215* Kék Rezonáns Sas* 12.24

EagleSpiritA Rezonáns tónusú Sassal ma elérkeztünk a Hold Hullámvarázs feléhez, most egy kicsit feltölthetjük energia tartalékjainkat. A Sas biztosítja számunkra a tisztánlátást, feltöltve bennünket reménnyel és kitartással.

Visszatekintve az elmúlt napok eseményeire, ma már tisztán láthatjuk, hogy mi az, ami megérett az elengedésre, mely lezárásával egy újabb lépést tehetünk érzelmi megtisztulásunk felé. Használjuk a Sas erejét, hogy eltávolodva a jelenlegi helyzetünktől, tisztán láthassunk. hogy megláthassuk a nagyobb képet, az utat, melyet be kell járnunk. Mindehhez most a Hold szolgál jelzőtűzként. Merjünk hát tiszta szívvel álmodozni, mert ezek mind-mind a tudatalattink üzenetei. Meditációban kapcsolódjunk össze belső Látnokunkkal és kérjük a Mindenség segítségét. Hagyjunk hátra ma minden olyan régi batyut melyet már nem szeretnénk tovább cipelni. Gyakoroljunk önuralmat és teremtsünk egyensúlyt mások szolgálata és önnön igényeink között. Ne engedjünk, de ne is gyakoroljuk az érzelmi zsarolást, a manipulálást! Emlékezzünk kitűzött céljainkra és lépésről lépésre kezdjünk neki a megvalósításának. Még mindig nincs késő! Ahogy teret engedünk neki, a Mindenség kipótolja erőfeszítésünket. De ehhez az kell, hogy tisztán lássunk és valóban elengedjünk! Bízzunk előérzeteinkben és engedjük, hogy ez irányítsa cselekedeteinket. Higgyünk álmainkban és Önmagunkban! Ha céljaink szolgálják a nagyobb Mintát, ma megkapunk minden lehetséges segítséget ahhoz, hogy mindezt be is teljesítsük!

Békés Boldog Ünnepeket kívánok!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Adj személyre szóló elemzést Karácsonyra!
Most csak 4000 Ft-ért!

Mantra:
Levezetek, hogy teremtsek
Inspirálva az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

7. Tónus:
Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.

Megerősítés:
Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.