Kin 214* Fehér Ritmikus Varázsló* 12.23

Lamp of DiwaliMa a Ritmikus Varázsló teszi látogatását nálunk, hogy emlékeztessen, a bennünk lévő Fényért csakis mi vagyunk felelősek! Ne engedjük kihunyni! Tápláljuk lángját az Isteni akarattal összhangban. A Ritmikus Varázsló, ma felfedi a titkot: azt hogy az igazi varázslat, szívünk megismerésének teljességéből származik, melyet már nem vezet az elismerés és hatalom iránti vágy.

Ahogy egyre mélyebbre hatolunk a Hold hullámvarázsban, egyre jobban felkavarodik életünk állóvize, egyre több érzelem, érzés kerül a felszínre. Ebben a túlfeszített időszakban (főként a Karácsonyi felhajtásban) hajlamosak vagyunk megfeledkezni a Lélekről, a Szellemiségről és minden erönkkel a cselekvésbe vetjük magunkat. Irányítunk, hajtunk, még az utolsó percig hajszoljuk az anyagi világot, igényeket… Minden mást, halogatunk. Mindent, ami magasabb rendű, amitől az ünnep valóban „Szent” lesz, Karácsony estére „tartogatjuk”. A Varázsló ma arra kér, hogy engedjük el az elismerés és az ego szintű irányítást, valamint mindazt, ami távol tart az Ünnep valódi értékeitől, legdrágább ajándékoktól: Belső Fényünktől, az Isteni, a Feltételektől mentes szeretettől. Ne feledjünk töltekezni! Csináljunk ma valami olyat, ami örömmel tölt el, mert ha összhangba hozzuk szívünk útját az Isteni akarattal, energiánk, belső erőforrásunk természetes módon megnövekszik.

Érdemes ma kicsit megállni és megvizsgálni, hogy vajon a Fény, amiért az elmúlt időszakban oly keményen megdolgoztunk, hogy érzi magát? Töretlen erővel, lelkesedéssel lángol és jó előre bevilágítja utunkat, vagy pislákoló, halvány fényénél, éppen csak hogy tapogatódzni tudunk? Legyünk őszinték és igazak önmagunkhoz, és ha kell, gondoljuk újra, vagy finomítsunk célkitűzéseinken.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Adj személyre szóló elemzést Karácsonyra!
Most csak 4000 Ft-ért!

Mantra:
Szervezek, hogy varázsoljak
Kiegyenlítve a befogadó készséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!

Megerősítés: 
Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.