Kin 184* Sárga Lunáris Mag* 11.23* Galaktikus Aktiváló Portálnap

druid_by_bobkehl-d7mr9f0Ma a GAP napok erejével köszönt ránk a Sárga Mag napja, felfedve előttünk az érem másik oldalát. Az Éjszaka hullámvarázsban megjelenő Mag minőség arra kér, hogy engedjük el a biztonsághoz, a megszokotthoz való ragaszkodást és minden félelmünk ellenére induljunk el felfedezni Lelkünk bugyrait.

Ma Lunáris tónussal mindig megjelenik az ellen pólus, ami megpróbál akadályozni, még a legjobb szándékkal is visszatartani. Ez most, az Éjszaka hullámján, akár félelmet, bizonytalanságot is generálhat. A Mag azonban saját példáján keresztül emlékeztet bennünket, hogy milyen lehetőségek állatnak előttünk, ha ki merünk lépni a saját magunknak állított korlátok mögül. Gondoljunk csak bele, a kis magnak melyet elültetünk természetes rendje, hogy önmagától kicsírázik. Már eredendően benne van az eljövendő növény hologramja, minősége, lehetősége. Ahhoz azonban, hogy kiteljesedhessen egy sor fájdalmas és néha félelmetes procedúrán kell átessen. Mindezek ellenére ki kell törjön a biztonságos magházából, hogy megismerhesse a nagyvilágot, hogy önmagát táplálva fejlődhessen, növekedjen. Ez most a mi feladatunk is: el kell hagynunk a biztonságos kis remetelakunkat és fel kell fedeznünk kik is vagyunk mi valójában. Vajon a hullám végére milyen kincsekre lelünk? Érdemes ma megfigyelni, milyen ellenérzésekkel, gyatra kifogásokkal áll elő tudatalattink, hogy „megvédje” a mi kis kincsünket? Tudatosítsuk, hogy biztonságban vagyunk, hisz Önmagunk Lelkének mélységeiben nem vár ránk ártó szándék. Ezen árnyrészeinket legtöbbször mi magunk generáltuk önvédelemből, mert akkor még nem álltunk készen megdolgozni az adott témát, képességet, egyebet.  Azáltal, hogyha végre nem elnyomni, vagy legyőzni akarjuk ezeket az érzéseket, hanem szembe nézve velük szeretettel elfogadjuk jelenlétüket, egyszerűen megszűnnek akadálynak lenni.  Ne várjunk a tökéletes alkalomra, engedjük el a halogatást és vegyük kézbe fejlődésünk fonalát.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
NOVEMBERI AKCIÓ: 25% kedvezmény minden elemzés árából!

Mantra:
Egyesítek, hogy célozzak,
Stabilizálva az öntudatot.
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét,
A kihívás lunáris tónusával.
Engem az intelligencia ereje vezet utamon
Én, egy galaktikus aktiváló portál vagyok… Lépj be!

2. Tónus:
Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.

Megerősítés: 
Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.