Kin 185* Vörös Elektromos Kígyó* 11.24

spiritual-awakening kigyoAz elektromos tónusú Kígyó ma kimozdít bennünket a végletekből, megmutatva az arany középutat. A Kígyó napja mindig az ösztönös megérzések, az intuíció napja. Ezen a napon, akkor cselekszünk a legjobban, ha figyelünk testünk jelzéseire, megérzéseinkre, és ha megnyílunk az előttünk álló lehetőségeknek.

Az ősz beálltával előfordulhat, hogy leginkább téli álmot aludnánk, cselekvés, helyett és inkább visszavonulót fújnánk. Az Éjszaka hullámán megjelenő Kígyó azonban épp az ellenkezőjére bíztat. Legyünk „befelé aktívak és lelkesek, önnön felfedezésünk iránt. Figyeljük meg életünk mely területén működünk robot-pilótaként, hol érezzük azt, hogy életerőnk kissé megcsappant. Fókuszunkat fordítsunk inkább ebbe az irányba, hogy feltárjuk a kiváltó okokat és „mögé nézhessünk”. Legyünk ma kissé kreatívabbak, merjünk kilépni a rutinból, rázzuk fel csörgedező életenergiánkat, és tegyünk ma valami váratlant, valami újat. Nem kell ennek valami nagyszabásúnak lennie, csinálhatjuk akár apró lépésenként is, például, hogy ma nem a megszokott útvonalon járunk vagy munka utáni napi rutint megváltoztatjuk… Ébresszük fel test-tudatosságunkat: menjünk el egy fürdőbe, szaunába, edző terembe, teázóba… Együnk csípős, vagy fűszeres ételeket (persze csak ha bírja gyomrunk). Fedezzük fel a határainkat és feszegessük őket egy picit.  Legyünk szenvedélyesek, talán kicsit  kiszámíthatatlanok ma. Engedjük, hogy a Kígyó felfedhesse előttünk azt az utat, melyet be kell járjunk, engedjünk szenvedélyességének és hagyjuk hogy újra mozgásba hozza életenergiánkat. Áramoljunk vele szabadon, és lássuk meg hová sodor a mai nap.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
NOVEMBERI AKCIÓ: 25% kedvezmény minden elemzés árából!
Most csak 4500 Ft!

Mantra:
Aktiválok, hogy túléljek,
Megkötve az ösztönt.
Lepecsételem az életerő tárházát,
A szolgálat elektromos tónusával.
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

3. Tónus:
Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.

Megerősítés: 
Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.