Kin 182* Fehér Kozmikus Szél* 11.21

New-Moon-Shaman-Goddess-Circle-Katherine-SkaggsA Kozmikus Széllel ma véget ér a Fehér Kutya hullámvarázsa. A mai nap segít összekapcsolódnunk szellemünkkel és megünnepelni a sikert.

Az elmúlt napokban az önszeretet és önelfogadás volt a központban, ami előfordulhat, hogy bizonyos esetekben fájdalmas sebeket ejtett. Ezek lezárásában nyújt ma hathatós segítséget  Kozmikus tónus, mely mindig az előző folyamat elengedéséről, a múlt elfogadásáról szól. A Szél ma az inspirációra, a Lélek mondandójára hívja fel figyelmünket, ezért válogassuk meg szavainkat jól. Ha nem figyelünk, úgy a mai, a tökéletes félreértések napja lehet. Ügyeljünk hát arra, hogy mit és hogyan kommunikálunk környezetünk felé. Mondandónkat mindig a Tiszta Szándék és Tiszta Szív vezesse. A Kozmikus tónusú Szél arra kér, hogy nyissunk Szellemünk felé; hogy mindazt, ami az elmúlt hullám során bennünk és körülöttünk történt megláthassuk egy nagyobb nézőpontból, így az érthetőbbé váljon számunkra. Váljunk nyitottá és elfogadóvá és bocsássuk meg hibákat Önmagunknak és környezetünknek egyaránt. Magunkban zárjuk le az elmúlt időszak, a Fehér Kutya hullámmal kapcsolatos felismeréseket, fejlődési lépcsőket, hogy a következő hullámban folytathassuk utunkat.

Emlékezzünk rá, hogy a szavaknak Teremtő ereje van és így kommunikáljunk. Engedjük, hogy a Szél, életet leheljen a bennünk rejlő Szellemi létezőbe. Csendesedjünk el és szabadítsuk fel a Lelkünket. Neked mit súg a Lelked?

 Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
NOVEMBERI AKCIÓ: 25% kedvezmény minden elemzés árából!

Mantra: 
Kitartok, hogy kommunikáljak
Túlhaladva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

13. Tónus
Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.

Megerősítés: 
Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.