Kin 181* Vörös Kristályos Sárkány* 11.20

woman-with-sacred-image-241x300A Kristályos tónus segítségével, ma levonjuk az elmúlt napok tanulságait, és ezzel megkezdhetjük a felkészülést a következő hullámvarázs tanítására is, mely az álmok világába fog elkalauzolni bennünket. A Sárkány minősége – felerősítve a bizalom és befogadás képességét, – pedig támogatja, hogy ezen felismerésekkel egy új fejlődési körbe léphessünk.

A Sárkány emlékeztet bennünket milyen is az „ősbizalom”, az amikor feltételek és garancia nélkül hozunk döntéseket, tudva, hogy az isteni vezettetés mindazzal ellát, amire utunkon szükségünk lehet. Arra tanít, hogy nyíljunk meg, fogadjuk be és dolgozzuk fel mindazt a tanítást, amit az elmúlt napokban elénk sodort az élet. A Kutya hullámvarázsban a múlt feldolgozását az Önelfogadás és az Önszeretet elsajátításán keresztül értük el. És bár mindig van és lesz mit feldolgozni múltunkból (hisz szépen lassan adagolódik mindaz, amire készen állunk), ma mintegy összegzésként a Kristályos Sárkány megláttatja velünk az összefüggéseket. Az egész univerzumot a szeretet mozgatja. Adj és fogadj. Ha ez a kör megszakad, ott törés, űr keletkezik, a fejlődés természetes rendje megszakad. A Kutya éppen az Önszeretet képességére tanított meg, hogy begyógyíthassuk a régmúltban keletkezett sebeinket, hogy kitölthessük az űrt. Hisz ha önmagunkat képtelenek vagyunk szeretni és elfogadni, ugyan hogy várhatjuk el, hogy mások tegyék ugyanezt? Ahogy megtanuljuk szeretni és elfogadni magunkat épp olyannak amilyenek vagyunk, hibáinkkal, sérüléseinkkel együtt, kialakul egy egészséges önbizalom, a hit Önmagunkban.

Ma, ha tehetjük, szánjunk időt egy rövid meditációra és kapcsolódjunk össze a Forrással. Kérjük, hogy segítse a tisztánlátásunkat Tekintsünk vissza az elmúlt 12 napra és vegyük észre a változást melyet elértünk, jegyezzük fel a fájdalmas pontokat is, hogy elraktározhassuk tanítását. Emeljük be a biztonság és bizalom minőségét életünkbe.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
NOVEMBERI AKCIÓ: 25% kedvezmény minden elemzés árából!

Mantra: 
Szentelek, hogy tápláljak
Egyetemessé téve a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

12. Tónus:
Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet  nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.