Kin 157* Vörös Mágneses Föld* 10.27

Gaia togetherA Mag hullámvarázsban felfedezett és kicsiráztatott magokat most termékeny táptalajba ültethetjük, hogy tovább fejlődhessenek. A Vörös Föld hullámvarázzsal ugyanis ma egy új teremtő periódus veszi kezdetét, mely összpontosításra és a most erejére hívja fel figyelmünket. Elérkezett ugyanis az idő, hogy a múltat hátrahagyva figyelmünket a jelen pillanatra fordítva eldöntsük, mihez is szeretnénk kezdeni újonnan felfedezett képességeinkkel.

A Föld hullámvarázsban olyan váratlan események, találkozások várhatóak, melyek fontos útmutatóval szolgálnak, ha adunk nekik időt a kibontakozásra és nem magyarázzuk bele a saját véleményünket, meglátásunkat. Figyeljük meg az érzést, vagy gondolatot, amit kiváltanak ezen események, de ne azonosuljunk velük. Engedjük, hogy az idő szépen felfedje az okokat és irányokat. Ez az időszak egyfajta türelemjáték lesz, mely azonban bőségesen meghálálja majd igyekezetünket. Ebben az időszakban különösen fontos a „földeltségünk”, az, hogy stabilan belső középpontunkra támaszkodva cselekedjünk, tervezzünk és ne a pillanat hevében.

A Vörös Föld energiáit elősegíthetjük azzal, ha minél többször összekapcsolódunk Földanyácskánkkal. Kiránduljunk, kertészkedjünk, kapcsolódjunk össze a négy elemmel (tűz, víz, föld, levegő). Háláljuk meg Földünknek, hogy helyet, táplálékot és oxigént biztosít számunkra. Tegyünk most mi Őérte!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Egyesítek, hogy fejlődjek
Vonzva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés:
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.