Kin 156* Sárga Kozmikus Harcos* 10.26

the_witcher_fire_hand_blonde_warrior_21328_3840x2160A Kozmikus Harcossal véget ér a Mag hullámvarázs, elérkezett a számvetés napja, hogy végig gondolva azon új képességeinket melyekre az elmúlt időszakban szert tettünk, új terveket kezdjünk formálni. Ebben a Harcos bátorsága és intelligenciája lesz ma segítségünkre. Tegyük fel a kérdést, mihez szeretnénk fogni a kezünkben lévő lehetőségekkel? Ki az, akivé igazán válni szeretnénk? Hogyan tudnánk mindezt elérni?

A mai nap arra kér, hogy egyesítsük szívünk és elménk hangját, hagyjuk hátra az elmúlt napok fájdalmait, bocsássuk meg a múltban történteket és lépjünk tovább. Előfordulhat, hogy ma elbizonytalanodunk, esetleg úgy érezhetjük, hogy nem elegendő a tudásunk, nem vagyunk képesek összehangolódni a Szellemi útmutatással. Ekkor tudatosítsuk magunkban, hogy a kétkedés és a félelem nem old meg semmit, csupán leköti, leblokkolja minden energiánkat ahelyett, hogy azokat a fejlődésünk szolgálatába állítanánk! Mindez csak blokkolja a bizalmat és ezáltal az útmutatást! Tűzzünk ki magunknak apró részcélokat, melyek által könnyedebben el tudjuk elérni a Nagyobb célt! Szólítsuk ma meg belső Harcosunkat és engedjük neki, hogy feltöltsön bennünket a Változáshoz szükséges bátorsággal, erővel és kitartással. Halljuk meg mit súg a belő hangunk, és kövessük szavát, hogy a holnap induló Vörös Föld hullámban mindezt stabilizálhassuk és a fizikai szintre hozhassuk.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Kitartok, hogy kérdezzek
Túlhaladva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon

13. Tónus:
Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Reklámok

One thought on “Kin 156* Sárga Kozmikus Harcos* 10.26

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.