Kin 140* Sárga Planetáris Nap* 10.10* MAG nap

Sunflower_child_by_darkmelloA mai napon véget érnek a MAG napok sora, a Planetáris tónusnak köszönhetően pedig kiteljesedik a Kék Majom hullámvarázs témája is. Mindazt, amit az elmúlt 20 napban megfejlődtünk, ma büszkén felvállalhatjuk.

A Sárga Nap a feltételnélküliségre és Önmagunk teljes elfogadására ösztönöz. Az elmúlt 20 napban gyökeres változások álltak be mindenki életében, olyan minőségek, lehetőségek bukkantak fel életünkben, melyekre immáron megérettünk, melyekkel dolgoznunk kell/kellett. A Majom hullámvarázs kiteljesedése miatt, ma előfordulhat, hogy kételkedni kezdünk Önnön Fényünkben, de eltúlzott esetben épp a ló másik oldalára is áteshetünk és túlbecsülhetjük magunkat. Éppen ezért fontos, hogy a mai napon (is) maradjunk belső központunkban, ismerjük fel és vállaljuk a felelősséget erőforrásainkért és hálás szívvel telve sugározzuk ki ezt a belső ragyogást. Figyeljünk meg, hogyan viszonyulunk önmagunkhoz, belső értékeinkhez. Lássunk reálisan, ne idealizáljuk túl, de ne is becsméreljük magunkat feleslegesen. A Sárga nap arra kér, hogy bocsássunk meg önmagunknak hibáinkért és fogadjuk el a negatív tulajdonságainkat is, mert azok is része a személyiségünknek. Nélkülük nem lennénk ugyanazok, nem lennék ott, ahol ma vagyunk. Ha kell, tudatosan vegyük számba értékeinket, tulajdonságainkat, melyeket fontosnak tartunk. Engedjük el az önkritikát, azt, hogy másokhoz mérjük magunkat. Gyakoroljuk az elfogadást és a türelmet mind önmagunkkal szembe, mind környezetünk felé. Vagyok, aki vagyok! A mai napra lehetne ez a mantránk: „Önmagam vagyok! Önmagam Maradok! Én, én vagyok, Te, te vagy!”

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy megvilágítsak
Előállítva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem az elegancia ereje vezet utamon

10. Tónus:
Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.