Kin 141* Vörös Spektrális Sárkány* 10.11* MAG nap

a95de9e23a178f18acbad614cc1be5f2A Spektrális Sárkánnyal ma elengedjük a Majom hullámvarázs témáit, hogy beépítve életünkbe egy új fejezetet kezdhessünk. Most 5 nap pihenőt kapunk, hogy kipihenhessük az elmúlt 35 nap eseményeit és hogy összeszedhessük gondolatainkat, mi is az, amire a következő 10 napnyi Galaktikus Aktiváló Portálnap alatt fókuszálni szeretnénk. A Sárkány éppen ezért Önnön igényeinkre és ezek kifejezésére hívja fel figyelmünket.

Ma tehát elkezdődött a Majom Hullámvarázs levezető szakasza, csillapodnak a kedélyek, de még lapulhat egy s más a Majom ingujjában, így érdemes odafigyeljünk útmutatásaira. A Majom szemléletváltásra ösztökélt bennünket és ha sikerül mindezt jól beépíteni mindennapjainkba, akkor a következő hullámvarázsban, mely a Sárga Mag-é lesz, mindezeket szépen kibontakoztathatjuk. Engedjük át magunkat ma a Sárkány gyengéd tudatosságának, gondoskodásának, hogy feléleszthesse bennünk újra a Bizalom és a Biztonság érzését. Ősanyai minőségei felhívják figyelmünket arra, hogy ahhoz hogy másokról gondoskodhassunk, saját igényeinkről sem feledkezhetünk meg. Sárkánnyal ma újra megszülethet valami bennünk, amely új irányt, erőt adhat életünknek. Az elmúlt erőteljes időszak, mindenkit felkavart, felrázott. Minden megváltozott, átalakult. Most ebből az újrarendeződött szituációból kell, hogy kihozzuk a lehető legjobbat.

A mai nap energiáit elősegíthetjük, ha ma picit jobban odafigyelünk arra, hogy nekünk mire van szükségünk és mindezt meg is adjuk magunk számára. Akármi is legyen az, biztosítsuk magunk számára az időt és a teret, hogy ezek a minőségek, gondolatok, események beléphessenek az életünkbe. Ez most az egészséges „önzőség” ideje! Azért „egészséges”, mert azáltal, hogy önmagunk számára mi vagyunk az elsők, a bennünk lévő szeretetet, odafordulást később megsokszorozódva adhatjuk át másoknak.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Feloldok, hogy tápláljak
Szabaddá téve a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

11. Tónus:
Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.