Kin 139* Kék Szoláris Vihar* 10.09* MAG nap

meditation1Lassan véget érnek a MAG napok, minden jegy felfedte igaz valóját és azt, hogyan tudnánk ezeket fejlődésünkben kamatoztatni. A Szoláris Viharral ma felpörögnek az események, megkezdődik egyfajta átalakulás. Tisztító erejével kisöpri a sallangot, hogy letisztulhasson bennünk mindaz, ami az elmúlt 18 napban történt.

A Vihar alázatra, elengedésre és összpontosításra tanít. Elfogadni az elmúlást, hisz az elmúlásban már ott rejlik az újjászületés, az újrakezdés. Csakúgy, mint a Főnix madár esetében, mindaz, ami megtépázott, és feje tetejére állította életünket, most kezd értelmet nyerni, hogy egy utolsó hajrával átalakulhasson. Mint minden Vihar napon, ma is egy érzelmileg felkavaró nap előtt állunk, mely azonban hatalmas tanítást is rejt. Érdemes hát, összpontosítanunk és Lelkünk középpontjában lehorgonyozva kivárni a Vihar tombolását. Ne menjünk bele ma vitákba, konfliktusokba. Engedjük, hogy a történések maguktól letisztuljanak. Figyeljük meg és álljunk készen elengedni mindent, ami menni akar. Ma az irányítás nem a mi kezünkben van.  Használjuk a Majom hullámvarázs nyújtotta játékos könnyedséget, a gyógyító nevetést, hogy túljussunk a nehezén. Ha már túlfeszítenek az energiák, adjunk hozzá egy csipetnyi iróniát, vagy túlozzuk el annyira, hogy már csak nevethessünk az egészen. Emelkedjünk felül az érzelmi drámákon, hogy elénk tárulhasson a Vihar tanítása.

Fontos a belső stabilitásunk megtartása, mely mint egy horgony, lekötöz bennünket, hogy a Vihar magával ragadhassa rólunk a felesleget, mindazt ami már csak visszatart, összezavar. Az elmúlt napok eseményeivel rengeteg új információ, tanítás birtokába kerültünk, itt az idő, hogy szelektáljunk, melyek azok melyek változására, változtatására megérettünk és melyek azok, melyekre immáron már nincs szükségünk. Alázattal ajánljuk fel mindazt, amire már nincs többé szükségünk, hogy helyét valami Új és Élettel teli energia vehesse át! .

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Lüktetek, hogy katalizáljak
Megvalósítva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A szándék szoláris tónusával
Engem a Vízió ereje vezet utamon

9. Tónus:
Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció: 
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.