Kin 138* Fehér Galaktikus Tükör* 10.08* MAG nap

villanykc3b6rte2012A mai nap a tükröződéseké. Amit a világba kisugárzunk, az tér vissza hozzánk. A Galaktikus Tükörrel ma felidéződnek a Tükör hullámvarázs témái. Itt az idő, hogy belenézzünk, és ítélkezés nélkül fogadjuk mindazt, amit ma elénk tár.

A Majom hullámvarázsban megjelenő Tükör minősége szembesít félelmeinkkel, árnyrészeinkkel, hogy megnézze elsajátítottuk-e, alkalmazzuk-e az előző hullámvarázsban tanultakat. Lássuk reálisan reakcióinkat az adott szituációkra. Ahogy megtanuljuk látni önmagunkat, megtanuljuk érzelmi reakcióinkat jeleknek tekinteni, melyek megmutatják, hova irányítsuk éberségünket fejlődésünk érdekében. Legyünk készek átlátni az illúziókon, a biztonságos, mégis hamis képeken. Bocsássuk meg magunknak tévedéseinket és mielőbb kezdjünk el dolgozni ezen területeinken. Mind a Majom, mind a Tükör egy másik szemléletet akar megmutatni nekünk. Erősítsük meg hitünket Önmagunkban és a Mindenség rendező elvében és bízzuk rájuk magunkat. Engedjük el félelmeinket, aggályainkat és a múlthoz kötő berögzült habitusainkat. Ne feledjük, amit a Majom tanít nekünk: nevetés, humor és könnyedség. Ezekkel most elvehetjük az élét a dolgok komolyságának, eltávolodhatunk, és higgadtan új megoldásokat találhatunk.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Harmonizálok, hogy visszatükrözzek,
Formálva a rendet
Lepecsételem, a végtelenség mátrixát
A teljesség galaktikus tónusával
A Szellem ereje vezet utamon

8. Tónus:
Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.

Meditáció:
Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.