Kin 137* Vörös Rezonáns Föld* 10.07* MAG nap

earthweb_constanzaehrenhausElérkeztünk a Majom hullámvarázs feléhez, itt az idő, hogy egy kissé megpihenjünk, földelődjünk. Ehhez nyújt ma hathatós segítséget a Vörös Föld, mely ma a visszavezet bennünket a Jelen történéseibe.

Vizsgáljuk meg jelenlegi helyzetünket, azt az utat, amelyen idáig jutottunk, ítélkezés nélkül. Lássuk meg az összefüggéseket, de még ne magyarázzuk túl. Adjunk időt és teret ezen történéseknek, tanulságoknak, hogy kibontakozhassanak előttünk.  Legyünk higgadtak és nyitottak a beérkező információkra, hogy megláthassuk a szinkronicitásokban rejlő útmutatásokat. Ha nem engedjük, hogy érzelmeink „elvigyenek” bennünket, hanem könnyedén és játékosan állunk a történésekhez, akkor a nap végére fény derül majd a miértekre. Pihenjünk meg inkább egy kicsit, meditáljunk, és töltekezzünk a Föld energiáiból. Találjuk meg belső középpontunkat és gyökerezzünk le picit. Ez a nap egy óriási lehetőség arra, hogy itt és most –ban tudatosan IGEN-t mondjunk az életünkre, annak minden kihívásával, nehézségével, örömével és kalandjával együtt. A jövő még távoli, a múlt már elmúlt, éljük meg hát teljességében jelenünket és töltekezzünk fel energiáiból.

A mai nap szép napos időnek ígérkezik, ha tehetjük, töltsük a szabadban, de legalábbis ápoljuk a szobanövényeinket. A lényeg, hogy kapcsolódjunk össze a 4 elemmel (tűz, víz, föld, levegő). Ezzel is támogathatjuk a Rezonáns Föld energiáit.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Levezetek a fejlődés érdekében
Ösztönözve az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.
Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.