Kin 63* Kék Spektrális Éjszaka* 07.25* Időn kívüli nap

7d6989b35111a2bd61de6c7cab2142fdMint azt már tudjuk, egy Maja Év 13*28 napos ciklusokból áll. A Szoláris évhez fennmaradó plusz egy napot, Időn kívüli, vagy Zöld Napnak is nevezik, mely minden év 13. hónapjának utolsó napjára esik, vagyis július 25-re. Ezt a napot használjuk arra, hogy megünnepeljük az EGYséget különbözőségünkben. Emlékezzünk Emberi örökségünkre ezen a Földön. Arra, hogy mindenki EGYedi és megismételhetetlen és halhatatlan része egy nagyobb EGYségnek.

Az Életet manapság sajnos folyamatos küzdelemnek éljük meg, mely lássuk, be többnyire a munka körül forog. Igyekszünk egyensúlyt teremteni munka és magánélet között, ide pedig már csak nehezen, kompromisszumok által illeszthető be a spiritualitás, vagy az oly égetően szükséges ÖNISMERET! „Az Idő pénz.” – tartja a mondás… Nos, a Maják ezt jóval ezelőtt a kijelentés előtt megcáfolták. Ők úgy tartották, hogy az IDŐ= LEHETŐSÉG! Lehetőség a fejlődésre, a felemelkedésre! (Nekik már sikerült! –de ez már egy másik témakör) Tehát programozzuk át ezt magunkban: Az Idő Lehetőség! Ezzel a kijelentéssel a Maja szinkronárium megtöri az élet altalunk ismert „ördögi körforgását”!

Azok, akik már régebb óta követik velünk a Maja ritmust, már megtapasztalhatták, ha egy napra nem úgy tekintünk ,mint „Hétfő”, hanem például mint Fehér Planetáris Szél, mely a Szellemmel való kapcsolódást segítette elő, máris egy magasabb szintre emeljük a rezgésszintjét.  Minél többször sikerül megtapasztalnunk ezen frekvencia-különbségeket annál kevésbé vágyunk vissza a hétKÖZNAP-okba.. Hiszen a cél sosem lehet az, hogy csak köztes időszakot „kelljen átvészelnünk”, mondjuk két hétvége, vagy két szabadság között…

A mai Időn kívüli napot a Spektrális Éjszaka minősége kódolja. Ez a nap arra kér, hogy tegyünk egy belső utazást önmagunkba, ismerjük fel, hogy az elmúlt év eseményeinek köszönhetően melyek azok a minták, melyek elhagyásra, elengedésre érdemesek, és melyek azok a változások, amelyeket ideje bevezetnünk életünkbe. Milyen új potenciálok, lehetőségek kerültek felszínre a Viharnak köszönhetően? Minden akkor és abban a formában kerül elénk, amikor mi magunk megértetünk arra, hogy fel-/meg-/átdolgozzuk magunkon. A holnap induló Sárga Kristályos Mag Éve éppen ezen lehetőségek számára fogja biztosítani a termékeny táptalajt, de MAG-unkat, nekünk kell fejleszteni rengeteg odafigyeléssel, szeretettel és koncentrációval!

Már elérhető a SÁRGA KRISTÁLYOS MAG év támogató kristály karkötője! Mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít a felismerések által kibontakoztatni a bennünk szunnyadó Mag-okat. Az Mag minőségei, idén (2017. 07.26-2018. 07.24) a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével lesznek jelen.

Mantra: 
Feloldok, hogy álmodjak,
Szabaddá téve az intuíciót.
Lepecsételem a bőség bevitelét
Az elengedés spektrális tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

11. Tónus:
Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.”

Megerősítés: 
“Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.