Kin 62* Fehér Planetáris Szél* 07.24* A SPEKTRÁLIS VIHAR Év utolsó napja

limitless-rena-marzouk (1)A Spektrális Vihar évét ma a Planetáris Szél napjával zárjuk, melyben ma kiteljesedik az Égenjáró hullámvarázs témája, mindaz, amiért az elmúlt napokban dolgoztunk.

A Szél a Szellemi Tiszta kommunikációra szólít fel, arra, hogy összekapcsolódva a szellemi vezettetésünkkel, Onnan kommunikáljunk. Bár a mai egy kommunikációról szóló nap, most mégis inkább vonuljunk vissza, csendesedjünk el, hogy eljuthasson hozzánk Lelkünk suttogó útmutatása. Lelkünk hangja mindig csendes, indulatoktól mentes, és ettől még erőteljesebb, mint az oroszlán üvöltése. Koncentrációt feltételez, hisz a Lélekkel való kapcsolatunk állandó, így nincs más teendőnk, mint hogy tudatunkat a Lélekbe emeljük. Ezt megtehetjük bármilyen imával, mantrával, vagy csupán magasztos elmélkedéssel. Tudjuk, hogy szavaink-nak, gondolatainknak teremtő ereje van, mégis gyakran rosszul használjuk!  Ahogy figyelmünk FEL-emekedik, tisztán és érthetően kapjuk az Igaz útmutatást. Követni pedig csakis ezt érdemes!
Az év utolsó napját zárjuk le tisztán és érthetően. Adjunk hangot vágyainknak, álmainknak. Fontos, hogy szavainkat őszintén és tiszta szívvel válogassuk meg! Sohasem tudhatjuk, hogy ki és mikor hallja meg őket, melyekből akár csodák is születhetnek.

Véget ér egy minden szempontból is Viharos év, melynek köszönhetően újjászülethettünk és lerázhattunk minden felesleges béklyót magunkról! Most, mint Főnix madár hamvaiból, frissen, tisztán koncentrálhatunk a felszínre került potenciáljainkra, melyeket a következő évben (KRISTÁLYOS MAG Év) kivirágoztathatunk. Már elérhető a SÁRGA KRISTÁLYOS MAG év támogató kristály karkötője! A Mag minőségei, idén (2017. 07.26-2018. 07.24) a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével lesznek jelen, érdemes hát felkészülni rájuk!

Mantra:
Tökéletesítek, hogy kommunikáljak
Előállítva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés: 
“Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.